Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Varmin ehkäisy? Onko sterilisaatio ainoa vaihtoehto, siitä kokemuksia?

Vierailija

Perheemme ei kestäisi enää yhtään raskautta - aiemmat ovat kyllä olleet odotettuja ja suunniteltuja, helposti alkunsa saaneita. Jatkossa raskaus olisi todella vaikea asia. (No niin, tietysti siitäkin jotenkin selvittäisiin, mutta miten, sitä en sitten tiedä...) En uskalla edes ajatella, pystyisinkö tekemään abortin jos siihen tultaisiin.Olin ajatellut ottaa kierukan, mutta jatkuvasti saa lukea senkin kanssa raskaaksi tulleista. Onko sterilisaatio ainoa vaihtoehto? Onko jollain siitä kokemuksia? Kannattaako harkita miehelle vai naiselle?

Kommentit (4)

ja en ole tullut raskaaksi sen jälkeen. Suosittelen naiselle sillä se vapauttaa raskaudenpelosta. Asiasta pitää olla 100 % varma ettei lisää lapsia vaikka elämäntilanne muuttuisi kuinka paljon. Jos tulee ero tai menettäisi kaikki lapsensa vaikka onnettomuudessa.Miehille voi olla henkisesti kova paikka piuhojen poikkaisu.

Joskaan sekään ei 100% varma. Käsittääkseni miehellä vielä naista varmempi. Ja miehelle helpompi tehdä kuin naiselle.Meillä mies kävi sterilisaatiossa kun odoin neljättä lastamme joka ei ollut sunniteltu eli meillä piti olla kolmen jälkeen lapsiluku täynnä. Päädyttiin sterilisaatioon jotta vahingon mahdollisuus olisi mahdollisimman pieni. Oli miehelle helppo ja mutkaton toimenpide ja ollaan oltu tyytyväisiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat