Seuraatteko Yellowstonen tilannetta? Aika rytinät menossa siellä.

Vierailija

http://www.quake.utah.edu/helicorder/lkwy_webi.htmKokoajan järisee, ja aika kovaakin parhaillaan kuten ylläolevasta käppyrästä näkee.http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsus/Maps/special/Yellowstone...viimeaikojen keskittymä.

Sivut

Kommentit (35)

Ei ole kolmosta pidemmälle päästy Yellowstonessa :D Mitäs jos pitäydyt asioissa, joista jotakin tiedät...Lainaus:

viimisen tunnin aikana vielä.Yleensä maanjäristyksiä siellä n. 400-2000 vuodessa. Nyt on ollu jo 200-300 viimisen 4-5 päivän aikana.

vähän harventaa ihmisiä täältä maapallolta. Yellowstone ku posahtais kunnolla niin taivas mustuis kiinassakin. Jos sieltä saasteiden seasta sitä taivasta näkee.

Lainaus:

Yellostone on muutenkin aktivista aluetta,tämä ei vielä ennusta suurta purkausta, jos magnitudi 7:aan päästään niin voidaan olla huolissaan, nyt ollut korkeintaan 3:sessa. mutta mielenkiintoista seurata tämmöistäkin luononilmiötä reaaliajassa.

: )

Eikö ole hyvä, että nuo tulivuoret pihisee höyryjään aina välillä pois, niin paineet isolle jysäykselle ei pääse kertymään niin isoiksi. Ihan kuin ilmapallossa olisi reikä, josta pihisee hiljaa paineet pois, niin ei pääse pallo poksahtamaan. Joten pieni purskaus tuolla Yellowstonessa silloin tällöin olisi ihan sen vuoksi paikallaan.

En oo nimittäin ollu ees tietonen koko asiasta. Kuitenkin seismologit seuraavat tilannetta. Kaikki tietolähteet kuitenkin ilmoittavat et järistykset ovat pieniä. Mutta koskaan ei voi tietää.. Silti en ala suotta murehtimaan, ei tulisi elämästä mitään.Luontoäiti on aina toiminut ja toimii vastaisuudessakin.

En halunnut tuoda kaikkia jääkausi kuvia kartalle... nää av-mammat vaan pelästyy...Tosiasia on, että kaikki jotka ko. asioista jotain tietävät, tietävät myös mitä se tarkoittaa... toivon, että se on "pieni" purkaus, vaikka ajallisesti se olisi kyllä suurpurkauksen aika.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat