Vierailija

Onnea vaan maailmanlopun odottajille ja muille valopäille. Toivottavasto ei törmätä.

Sivut

Kommentit (29)

Puhutko lapsillesikin uskonnollisista ihmisistä tai muuten itsestäsi erilaisista näin?Lainaus:

niin on pelkkää bullshittiä.vain typerät aivottomat idiootit uskoo uskontoihin.

no klaara vappen vain niille.

Lainaus:

sanotaan muuten "Need I say more?"Voi voi tätä kommentoijien ajatusmaailman tasoa. Oh dear, etten sanoisi.
Minusta sinun kannattaisi nyt keskittää tuo energiasi oikeasti tärkeisiin asioihin. "Do I need to say more" tuskin koskaan voisi ketään loukata. Sinulla on selvästi halu vaikuttaa ja ottaa osaa keskusteluun joten keskitäpä mielenkiintosi ja halusi tehdä jotain hyvää niihin kommenteihin, joissa ihmistä kutsutaan sanoilla "idiooti" tai "valopää" tai uskontoa kutsutaan sanalla "bullshit". Tämä vain siis silloin, jos sinulta löytyy tuota ylimääräistä energiaa. Muutoin ota ihan rauhallisesti.Minusta on kerrassaan käsittämätöntä, että av:lla haukutaan esim. kristittyjä suvaitsemattomiksi ja älähdetään heti jos joku kristitty puoustaa uskoaan tai kertoo siitä jotain. Usein ei tarvita kuin sana Jeesus. Mutta asiaa seuranneena täytyy todeta, että erityisesti kristinuskoa vastustavien kommentit ovat paljon alhaisempia, kielenkäyttö jopa alatyylistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi ihmiset haluavat lapsia, vaikka voivat menettää ne milloin tahansa tai maapallo voi tuhoutua sotiin tai ympäristötuhoihin?Kaikki ei ole järjellistä toimintaa. Kaikki eivät linnottaudu yksin mökkiinsä ja testaa totuusapparaatillaan, mikä on järkevää ja tieteen tiukan seulan läpäisevää.Kuka luottaa mihinkin ja kokee mistäkin saavansa elämäänsä mielen ja horjumattoman pohjan: vallasta, rahasta, urasta, kuntosalilla hankitusta tiukasta lihasmassasta, sisustamisesta, taiteesta, maalle muuttamisesta, Jumalasta...Lainaus:

Olen monesti miettinyt, miten vielä modernissa nykymaailmassa uskotaan jos minkälaisiin Jumalolentoihin... Minulle uskonnot ovat satuja ja tarinoita vailla minkäänlaista tieteellistä näyttöä. En ymmärrä tätä vouhotusta!

Kristinuskon arvot ovat toki hienoja ja maailma olisi loistava paikka, jos kaikki eläisivä esim. 10 käskyn mukaan. Mutta miten paljon ihmisiä on kidutettu, alistettu ja tapettu uskonnon nimissä, se on käsittämätön määrä. Jos Jumala tosiaan olisi olemassa, hän ei antaisi kaiken tämän pahan tapahtua!!!

Lainaus:

Ihminen antaa sen tapahtua
Kun se ei ole mahdollista. Joko ihmisellä on vapaa tahto ja maailma on täysin staattinen tai sitten Jumala ei tiedä tulevaa. Molempia ei voi saada.

ja tule sitten kertomaan meille, kuinka turhia hapatuksia nuo säännöt ovat olleet jo vuosisatojen ajan kaikille kristityille (ja kuvittele, millaista elämä maapallolla olisi, JOS kaikki noudattaisivat edes noita kymmentä käskyä).Kaikissa muissakin uskonnoissa on ymmärtääkseni myös samantyyppiset "perussäännöt".

Lainaus:

sanotaan muuten "Need I say more?"Voi voi tätä kommentoijien ajatusmaailman tasoa. Oh dear, etten sanoisi.
Kerrohan, onko "do I need to say more" jotenkin alatyylistä tai voiko se kenties loukata jotain? Ihan oikeastiko voisit verrata tätä sanontaa esim. siihen, että ihmistä kutsutaan "valopääksi" tai "idiootiksi" tai jonkun ihmisen uskontoa "bullshitiksi"?

ja hirmu surullinen olo tulee. Hyvin monia niistä argumenteista joita olen täälläkin nähnyt käsitellään tuossa jutussa ja täytyy sanoa että sääliksi käy kreationistit. Ovat NIIN kerta kaikkiaan pihalla, kuin lumiukot!

Lainaus:

Lainaus:

Ihminen antaa sen tapahtua
Kun se ei ole mahdollista. Joko ihmisellä on vapaa tahto ja maailma on täysin staattinen tai sitten Jumala ei tiedä tulevaa. Molempia ei voi saada.
Tietysti niinpäin että jos jumala tietää tulevan, maailma on staattinen. Jos ihmisellä on oikeasti vapaa tahto, Jumala ei voi tietää tulevaa.

Lainaus:

hevonhumppaa

valopäät

bullshittiä

yms. yms.
Miksi lähes kaikki uskontoja (lähinnä kristinuskoa) vastustavat kommentit sisältävät tämän tason sanontoja? Kertonee jotain kommentoijien ajatusmaailman tasosta?

Tai en minäkään halua konkreettisesti törmätä sinuun, mutta tervehtiä voisin mielelläni ja jäädä juttusille, jos sinulla olisi hetkinen aikaa.En tosin kulje julistamassa maailmanloppua, eikä valokaan aina säteile pollassa, mutta minusta olisi mukava haastella sinun kanssasi asioista maan ja taivaan väliltä. Uskon, että paljon yhteistä ihmeteltävää riittäisi ja oppisimmekin toisiltamme uutta.Tiedä vaikka lapsemme menevät joskus keskenään naimisiin!Terveisin

luterilaisen kirkon pappiLainaus:

Mielestäni kaikki uskonnot ovat yhtä samaa hevonhumppaa! Onnea vaan maailmanlopun odottajille ja muille valopäille. Toivottavasto ei törmätä.

Eikö täällä saa edes kielivirheitä korjata? Voit kyllä sanoa ihan vapaasti "Do I need to say more?" etkä loukkaa ketään, mutta idiomaattista kieltä on "Need I say more?". Ja taidan sitten olla epäreilu, mutta minua ei yhtään haittaa jos jotakin selvästi epätieteellistä asiaa sanotaan bullshitiksi tai hevonhumpaksi, vaikken itse kyseisiä termejä usein käytäkään. Itse kuuntelen Suomipoppia aamuisin ja tykkään Annin ja Jaajon höpinöistä, mutta en vetäisi hernettä nenään jos niitä joku haukkuisi bullshitin puhujiksi tai minua idiootiksi ohjelmamakuni takia. En oikein tajua miksi uskovaiset on niin herkkänahkaisia kun heillä nyt kuitenkin on täysi vapaus uskoa mitä haluavat, ihan niin kuin minullakin on oikeus kuunnella soopaa aamuisin radiosta. Pipoa löysemmälle niin verenkierto päässä paranee!

uskontoja pitäisi väittää? Jotkut niitä tarvitsee, jotkut ei. Samaa voidaan sanoa myös vaikka television iltauutisista, ja samalla tavalla niitä voi nimittää hevonhumpaksi jos haluaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat