Mies haluaa meidän pojalle koiran nimen.

Vierailija

Tällainen tilanne nyt sitten, voi elämä taas tuon miehen kanssa. Oltiin ennen syntymää sovittu sekä tytön ja pojan nimi, mutta nyt synnytyssairaalasta (pojan syntymäpäiväksi tuli jouluaatto) tullessa mies alkoi puhua että haluaisi lapselle etunimeksi, tai sitten ainakin toiseksi, lapsuuden rakkaan koiran nimen. KOira oli miehelle ja heidän perheelleen tosi tärkeä, haudalla käydään ihan samoin kun sukulaisten haudoilla, ellei useammin. Ja koiralla oli todella tyypillinen koiranimi, joka näköjään on kuitenkin muutamalle pojalle annettu... miten tuon miehen pään kääntää?

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Meillä oli aikanaan koira nimeltä Roni, nyttemmin näkyy olevan kohtuullisen yleinen pojan nimi. Minusta olisi kuitenkin ehkä hieman outoa että poika nimettäisiin koiran mukaan...poika: "Äiti miks mun nimi on ... ?"

äiti:" Se oli isäsi koiran nimi..."

Vierailija

Ei ole provo.Kertokaa nyt miten tuon miehen saisi ympäripuhuttua, epäilen että anoppikin pitäisi ideaa "ihan mielettömän ihanana".Ja ette ole arvanneet oikein, Jere on mielestäni ihan ok nimi, mutta kun tämän koiran nimi oli Roki.

Vierailija

jota kutsuttiin Rokiksi, en ole varma oliko se hänen oikea nimensä vaikoi lempinimi. En kyllä osaisi kuvitella omalle lapselle nimeksi... Mitä jos ehdottaisit jotain samankaltaista nimeä?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat