Pelottaa tuo tulivuori-juttu USA:ssa, joka saattaa saada aikaan sen 2 vuoden talven :(

Vierailija

Siellähän on just eilen ja tänään viimisen tunnin aikana ollu hirveät maanjäristykset ton toisen ketjun linkkien mukaan.

Sivut

Kommentit (18)

tuo tulivuori paukahtaa.Mediassa kun viritellään kaiken maailman uhkakuvia, niin siinä sitten ihmiset paskahousuina pelkäävät.Jos se tulivuori ei ole kymmeniin tuhansiin vuosiin paukkunut, niin miksi sitten paukkuisi sinun 100-vuotisen elämäsikään aikana. Hyvin epätodennäköistä. Maanjäristyksiä siltä on tutkailtu viimeiset 50 vuotta mikä sekään ei ole paljon; Todennäköisyyden mukaan pahempia ja pidempikestoisia maanjäristyksiä on sillä ollut näiden kymmenien tuhansien vuosien aikana tusinoittain...ei vaan ihminen ole ollut niitä mittaamassa ja ylös kirjaamassa.

Luin muuten astro. fi -sivuilta vuosihoroskooppia ja tuli tämmönen vastaan ja heti tuli nää yellowstonet mieleen:"Turhautuminen ja ahdistuminen ajavat niin yksittäistä ihmistä kuin suuria ihmisjoukkoja äärimmäisiin tekoihin, jotka vaikuttavat koko ihmiskunnan tulevaisuuteen. Jännitteitä on ilmassa todella paljon ja on todella mahtava yllätys, ellei sotatila kilahda päälle jo tammikuun aikana. 26.1.2009 tapahtuu nimittäin auringonpimennys Vesimiehen merkissä yhtymässä Kuun Noususolmuun, Jupiteriin ja Junoon. Pimennystä seuraavasta Uuden Kuun ajasta alkaa myös kiinalaisten Uusi Vuosi, joka sekin lisää räjähdysherkkyyttä. "

Pienempi purkaus on ollut kai noin 70 000 vuotta sitten. Näitä jättimäisiä lajien tuho -tyyppisiä purkauksia on noin 600 000 vuoden välein. Kahden viimeistä edellisen väli oli muistaakseni n. 600 000 vuotta. Ja näiden väli edelliseen oli 700 000 vuotta. Nyt on siis kulunut 640 000 vuotta tuollaisesta jättipurkauksesta.

http://www.seis.utah.edu/req2webdir/recenteqs/Maps/Yellowstone_full.htmlKylla on pelottavan nakoinen viimeiset 24 tuntia.Jaristykset on jarven pohjoisosan alapuolella - koko calderan matalimman osan alla. Eri juuri siina, missa sitten joskus tarahtaa.Jahka tippuu 50 senttia tuhkaa Amerikan vilta-aittojen paalle, nousee ruoan hinta about 1'000% maailmanlaajuisesti.Ensi jouluna ei sitten nipoteta enaa anopin kinkkukastikkeen makuvivahteista.Kiitetaan jeesusta, jos saadaan oravakeittoa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat