Vierailija

Näyttelijä John Travoltan teini-ikäinen poika on kuollut perjantaina kesken perheloman, kertoo uutistoimisto Reuters.Travoltat olivat lomailemassa Bahamalla, kun heidän 16-vuotias poikansa Jett Travolta sai sairaskohtauksen perheen lomakodissa, asianajaja Michael Ossi kertoi julkisuuteen.Poikaa yritettiin Ossin mukaan elvyttää, mutta hän kuoli paikalla. Jett oli John Travoltan ja hänen vaimonsa Kelly Prestonin vanhin poika. Heidän Ella Blue tyttärensä syntyi vuonna 2000.

Kommentit (9)

mutta Travolta väitti aina että skientologia oli parantanut sairauden. Tai että skientologit eivät vain voineet olla sairaita, jotenkin näin juttu meni.

Sai kohtauksen ja sen vuoksi löi päänsä.Travoltan poika kärsi pahoista sairauskohtauksistaJett sai John Travoltan asianajajien mukaan kouristuskohtauksia, joissa menetti tajuntansa. Kohtaukset toistuivat noin kerran neljässä päivässä, kunnes hänelle määrättiin voimakasta lääkettä. Sen jälkeen Jett sai kohtauksia noin kerran kolmessa viikossa, asianajajat kertovat TMZ.comille.Lääkkeen vaikutus heikkeni kuitenkin vuosien mittaan, ja kohtaukset lisääntyivät. Neurokirurgeja konsultoituaan Travolta ja hänen vaimonsa Kelly Preston päättivät jättää pojan lääkkeet pois.Jett kuoli perjantaiaamuna. Poliisi kertoi, että hän oli lyönyt päänsä kylpyammeessa.Joidenkin väitteiden mukaan Jett oli jätetty yksin jopa 10 tunnin ajaksi. Asianajajien mukaan tämä ei pidä paikkaansa.- Jettiä ei ikinä jätetty yksin. Hänellä oli aina lastenhoitaja mukana. Lastenhoitaja myös nukkui lähellä Jettin huonetta, jossa oli vauvamonitori ja ovessa hälytin, joka ilmoitti Jettin liikkeistä. Häntä tarkkailtiin kaiken aikaa, Michael Ossi ja Michael McDermott vakuuttavat.

IL

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat