Vierailija

.

Kommentit (8)

tytöt on aloittaneet tosi eriaikaa luistelun opettelun. Ensinmäinen reilu 3 ku ekankerran luistimet jalkaan laitettiin.

Ekalla kerralla lopussa jo meni hienosti luistelemalla eteenpäin.Toinen oli luistelemassa just täytettyään 2, hienosti viimetalvena käveli jäällä =) ja nyt on kerran käyty luistelemassa. Ikää nyt vajaa 3-vuotta ja nyt ekalla kerralla ensin vähän jännitti. Mutta pian käveli jäätä pitkin, nousi ite ylös ku kaatu ja loppuajasta jo vähän liukuikin jo luistimilla=)

osaa kävellä jäätä pitkin, mutta heti kun kaatuu ensimmäisen kerran haluaa lopettaa koko touhun. Kädestä kiinni pidettäessä tai potkukelkan kanssa menee suht hyvin. Tyttö 2,5v luistelee paljon paremmin. Potkii luistimilla vauhtia ja liukuukin vähän. Eikä saa auttaa edes ylös noustessa!Niin ne on erilaisia...

Nyt tyttö, tasan 4v., menee huimaa vauhtia! Kypärä, kyynär- ja polvisuojat on tarpeen, kun vauhti lisii. Itse nousee ylös ja tykkää myös pelata jääkiekkoa ja ringetteä. :)

Ei osaa vielä liukua, mutta köpöttelee hienosti eteenpäin, eikä sitä saa auttaa ollenkaan.No kyllä se pian täyttää 3, mutta on se silti aika mahtava tyttö!

kun ei ollu jäitä..vaik poju jo 5v.

meillä jäädytettäis kenttä jos tilanne sois niin että jätkä vetäis luistimet jalkaan ja sit menoks kotiovelta... mut ei lunta näy.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat