Vierailija

Haukiputaan Martinniemestä karkasi sekarotuinen, pystykorvan oloinen narttukoira Uuden Vuoden yönä. Koira on hoikka, tassut ja hännänpää valkoiset. Korvat puoliksi pystyssä. Kaulassa musta kaulapanta. Koira on arka!Kaikki havainnot saa ilmoittaa! Hätä on suuri!

Kuva ja yhteystiedot linkin takaahttp://www.karkurit.fi/index.php?option=com_marketplace &page=show_ad&catid=0&adid=4553&Itemid=10

Kommentit (9)

JOS SE PISKI OISI PIDETTY ASIANMUKAISESTI KIINNI JA TE TAI KUKA LIE ETTE OISI VETÄNEET SITÄ VIINAA JA PAUKUTELLEET RAKETTEJA NIIN PALJON ETTÄ SE KAPINEN HURTTA EI OIS JUOSSUT KARKUUN....TEITÄ.Oma vikanne, älkää ottako enää uutta löytökoiraa virosta tai muualta.

Sitäpaitsi koirat haisee ja kuolaa.

Tämähän on käsittääkseni keskustelupalsta.

Karkureissa jo koira onkin niin eikö kannattaisi ilmoitella paikallislehdissä, laittaa tolppiin ja kauppaan ilmoituksia sen sijaan että netissä joka helvetin keskustelupalstalla hakee koiraansa?

Ei oikein taida olla koiraihmisiä linjoilla.. Valitettavasti, ihan vaan teidän harmiksenne, voin ilmoittaa, että koirasta on tehty useita havaintoja, juuri aktiivisen netti-ilmoittelun perusteella!!!Ja sitä paitsi te koiravihaajat, eikö se oo parempi, että haen koirani talteen, ettei se pyöri teidän nurkissa kuseskelemassa ja lapsianne säikyttelemässä?? Kun on vieläpä sekarotuinenkin, huh!Lähenpä hakeen nyt piskini kotiin, anteeksi kun suututin! Seuraavan aloitukseni teen kuukupista ja anopin perskarvoista. Niistähän te tykkäätte keskustella...ANTEEKSI vielä kerran, että huolustuneena etsin koiraani foorumilla, jolla paljon lukijoita, ja nimi muistaakseni AIHE VAPAA!!

En jaksaisi provosoitua tästä, mutta vastataan nyt silti.Kun se koirien karkaaminen ei aina ole kiinni siitä omistajasta.terveisin:

karkailevan, ovet aukovan koiran omistaja jonka ihana naapuri aukoo vittuillessaan pihan portteja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat