Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ulkomaalaiset veitsimiehet iskivät taas R-kioskiin - katso kuvat

Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1630639

Lahdessa torstaina R-kioskin ryöstäneet ulkomaalaiset miehet ovat iskeneet jälleen. Perjantai-iltana kello 18.39 kohteena oli R-kioski Hämeenlinnassa Parolantiellä.Miehet löivät kioskissa yksin ollutta myyjää teräaseella ja vaativat rahoja. Toistaiseksi ei ole tiedossa ryöstetyn omaisuuden määrää.Myyjä sai vammoja ainakin käsiinsä, vammojen vakavuudesta ei myöskään ole toistaiseksi tietoa.Henkilöitä, jotka jotain tietävät ryöstäjistä, tai muusta asiaan liittyvistä, pyydetään ottamaan yhteyttä Hämeenlinnan poliisiin.Poliisi pitää miehiä vaarallisina.IS

Kommentit (6)

saadaan tyypit kiinni, ennenkuin tapahtuu jotain todella pahaa...Mielestäni eivät kylläkään ole venäläisiä (siis ryssittely EI ole asiallista edes rikollisten kohdalla!), vaan todennäköisemmin näitä romanian/bulgarian romaneja. Sinällään tekijoiden etnisellä yms. taustalla ei ole muuta merkitystä kuin se, että heidät on näin helpompi tunnistaa. Maahanmuuttajia nämä eivät ole liki 100% varmuudella, vaan ns. turisteja.Mikäli ap haluaan tällä aiheella saada maahanmuuttajavastaisuutta heräteltyä, voitaisiin sitten samantien kysyä pitäisikö maan rajat sulkea täysin ulkomaalaisilta.

Voivat olla esim. ukrainalaisia, valkovenäläisiä tai Baltian maissa asuvia venäläisiä. (joiden etninen tausta voi olla mitä tahansa entisen Neuvostoliiton alueelta) Noilta alueilta on viime vuosina tullut paljon siirtotyöläisiä mm. rakennustöihin Suomeen. Saattavat olla epätoivoisia nyt kun työt Suomessa ovat vähissä ja kotimaassakin odottaa köyhyys.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat