Vierailija

...sinua etsitään viranomaisten toimesta, mutta jos "et halua tulla löydetyksi" niin ei sinua kukaan löydä.

Kommentit (9)

Jos ilmoittaa itsestään niin sen jälkeen poliisilla ei ole oikeus enää etsiä kyseistä henkilöä tai ilmoittaa sukulaisille missä se ihminen on.

Suomessa ei ole oikein mahdollista olla kokonaan maan alla, kun aina pitää rekisteröityä ties minne. Muutat johonkin asumaan, otat duunin, aina isoveli on heti selvillä missä olet - ja jos vaikka omaisetkaipailevat, niin he pääsevät nopeasti jäljille. Tai sitten pitää olla tosi hyviä tukijoukkoja, jotka "piilottavat" sinut.



Sen sijaan ulkomailla ei byrokratia aina ole ihan niin tarkkaa eikä tehokasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikä syy ole perheessä, vaan halu "pois kaikesta".

Pitäisi vaan olla niin tajuttomasti rahaa, että voisi lähteä minne haluaa ja voisi pysyä siellä.

Eipä juuri kannata lähteä Hampuriin huoraamaan (joskus sanottiin niin, että lähtee hampuriin huoraamaan jos ei muuta keksi).

Terveydenhuolto ym. järjestyy, sinun pitää vain saada yhteys ihmisiin jotka piilottelevat pakolaisia. Tosin joudut ehkä maksamaan jotain koska et ole pakolainen.

Olisikohan niin, että ottaisi ja lähtisi ja menisi jonnekin ulkomaille. Kun olisi jonkin aikaa ollut hukassa niin laittaisi viestin, että on elossa, voi hyvin eikä tarvitse etsiä. Tuskin etsittäisiin sen jälkeen - kai sitä jokaisella on oikeus olla missä haluaa, jos ei ole alaikäinen tai rikollinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat