Vierailija

Kamalalta tuntuu että lapsi joutuis tuolla hyisessä pakkasessa olemaan tuntitolkulla pihalla, kun 5min tupakalla käyntikin saa jo ihan kylmäksi =(onko niillä jotain pakkasrajaa? eihän tuolla oo ees kivaa leikkiä kun naama jäätyy

Kommentit (6)

Aikuisille teetttää tietenkin työtä mutta rauhoittaa selvästi päivää! Käytännössä tämä tapahtuu siten , että lapset tulevat ulos sitä mukaa kun on saatu puettua ja sisälle sitten kun alkavat palella ( toiset ulkoilevat 15min ja joku toinen tarkenee 45min). Tietenkin seurataan, ettei posket palellu. Aikuiset myös vaihtavat vuoroa koska usein aikuisille tulee ensin kylmä : ))

Meillä oli aamupäivällä -14C pakkasta, ajattelin ettei ulkoilla pitkään, mentiin vasta puolisen tuntia ennen lounasaikaa. Poika 11kk ei olisi kuitenkaan millään halunnut mennä vielä sisälle reilun puolen tunnin jälkeen, kylmä se ei ollut mistään päin. Mulla oli jo vähän kylmä käsillä kun oli huonot hanskat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

saati että vauvaa veisin...esikoisen ollessa vauva oltiin sisällä aina jos yli -10c pakkasta..ja mä palelen sisälläkin,oli mitkä tahansa lämmistykset,talvi tai (suomen)kesä =0)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat