Niinistöllä ja vaimolla 29 vuoden ikäero

Vierailija

Sivut

Kommentit (39)

Lainaus:

Ehkäpä tuossa iässä tietää, koska on oikea aika mennä naimisiin. Minusta ihana, ettei asiaa ole päästy repostelemaan
Jos kaksi 20v ikäistä rupeaa seurustelemaan niin siinähän on aikaa seurustella vaikka 10v ja katsella miltä tuntuu. Tehdä samalla opiskelut jne. valmiiksi.Mutta heti päälle kolmekymppisillä on erilainen tilanne. Mitä turhaa tuhlata aikaa jonkun kanssa jos se joku ei tunnu oikealta. Ja jos tuntuu niin miksi ei mentäisi nopealla aikataululla naimisiin?

menihän se sarkozykin vasta nuoremman kanssa naimisiinn.ja jos presidenttiperlistä aletaan paasata, niin mitenkäs se haloska tekikään sen avioitumisensa kanssa, ihan selkeän kulissiliiton arajärven kanssa vasta painostuksen alla.

joten todella paljon mieluummin näkisinkin niinistön vaimonsa kanssa suomea edustamassa.

Muistakaa kuitenkin, kuinka Niinistö sanoi edellisten vaalien jälkeen, ettei enää lähde ehdolle. Jos nyt siis lähtee, niin uskottavuus menee.

Olipahan uutinen :/Itse arvostan kyllä monen ikääntyvän miehen henkistä kapasiteettia, mutta se toinen puoli ei kyllä innosta, oli Cialista tai ei...Terv. Lähes Niinistön morsiamen ikäinen tyttönen, jonka aviomies itseä nuorempi

morsian pieniin päin...

enpä tiedä, no aikahan senkin näyttää.ja jokos se sarkozyn uusi rouva on poksahtanut kun senkin piti olla heti paksuna?

entä ei kai se haloskakaan ollut mitenkään kauheesti pieniin päin kun mennä pamautti hiljaisuudessa yllätysnaimisiin aikoinaan?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat