Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

voi kun sopoa, Irina Björklund jaisi kotiin jos olisi VARAA?!!!

Vierailija

sIIS TAH, EIX TAA ole menestynyt nayttelija joka on kimpassa toisen menestyneen suomalainayttelijan kaa. miten niin, heilla ei ole varaa jaada kotiin hoitamaan yksivuotiasta lastaan???????

Paljonko sita pitais olla fyffee etta raaskii olla muutaman vuoden kotona???? Tai edes vuoden himassa pikkutaaperon kaa???

t. mami5v himassa openpalkalla

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

ja esilläoloa. Ymmärrän hyvin ettei näyttelijän/ esiintyjän ole mahdollista pitää 3 vuoden taukoa, mutta kyllä hän voisi jäädä nyt kotiin (työssä käyvä mies ja elintasoa on varaa laskea) ja sitten 3 vuoden päästä mennä töihin vaikka siivoojaksi.

Vierailija

Eikä leffasta saa provikaa menestyi se kuinka hyvin tahansa.

Kyllä on utopiset käsitykset ihmisten tuloista sillä perusteilla että on julkkis.

Kotimaisista leffoista saati indi filkoista ei välttämättä makseta kuin satasia.

Täällä kiinnitetyt teatteri esiintyjätkään saati tv-sarjojen näyttelijät mitää isoja liksoja vedä.

Vierailija

Franzenilla ja Björklundilla ei ole vuosiin ollut "oikeita töitä" eli kunnolla palkattua. Hollywoodista kumpikaan ei ole saanut kuin pieniä independent-leffarooleja, joista ei juuri makseta. Eläminen ja asuminen on kuitenkin kallista.Franzen on elättänyt perhettä hanttihommilla Jenkeissä, mistä päättelette että heillä olisi paljon tuloja? Lehden kannessa poseeraaminen ei tuo tuloja.

Vierailija

Kun kerta hänellä menestyvä ura on..eiköhän lapsesta kasva kuitenkin joka suhteessa puolet rikkaampi kuin tän palstan mammojen pennuista :D

Vierailija

Ei lehtien jutuilla ja juorupalstaesiintymisistä rahaa saa. Näyttelijällä on kuukausipalkka vain laitosteatterissa. Freelancerin on taottava, kun rauta on kuumaa. Pienipalkkaista väkeä, jos ei rooleja irtoa. Ja missä se Irina on viime aikoina edes ollut??Rikas suku. Just... Kaikki aikuiset ei saa vanhemmiltaan viikkorahaa :)Ja sen naiivin saa kai nykyään kirjoittaa myös naivi, mikä on kyllä outoa...

Vierailija

päässyt esittämään ohimennen ruumista CSI:ssä... ei sillä nyt ihan Losin monen kuukauden vuokria maksella.... saati sitten Hesankaan.

Vierailija

Tuolla maailmalla menestynyt näyttelijä saa jo yhdestä elokuvasta niin paljon että ei enempää vuodessa tarvii tehdäkään, mutta suomalaisten elokuvien budjetit ei ole sitä luokkaa että niistä saisi edes pääosan esittäjä 100 000 euroa.Ei se välttämättä kovin tasaista ole se tulo, ja tosiaan loppuu kuin seinään, jos häviää näkyvistä. 40-vuotiaan näisnäyttelijan on turha aloittaa enää uraansa.. Se on todennäköisesti ohi, vaikka olisit kysytty esiintyjä 30-vuotiaana. Esim. Leena Meriläinenhän koulutti itsensä vyöhyketerapeutiksi tms, koska töitä ei yksinkertaisesti ole kaikille ikääntyville näyttelijöille. Ritva Valkama ja Lasse Pöysti sitten esiintyy vielä vanhuksinakin... Ei heillä taida olla edes hääppöiset eläkkeet.

Vierailija

"pariksi vuodeksi kotiin", varsinkaan kolmekymppisen naisen.Uran saa sen jälkeen aloittaa alusta, ja roolit loppuvat joka tapauksessa neljänkympin kohdalla.

Vierailija

Näyttelijöillä ei ole kovinkaan kummoiset tulot ja työt ovat epäsäännöllisiä.Opella sen sijaan on säännölliset tulot ja pitkät lomat. Mikäs siinä on kotona ollessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat