Vierailija

kun kävellään keskustaan ja takaisin, yht pari kilsaa.Ei ole piiiiittkään aikaan ollut näin kovia pakkasia, eteläsuomessa asutaantuleeko kylmä vai kuuma jos toinen laittaa pitkät kalsarit, ohuehkot ulkohousut sekä kevyttoppahousut ja takin?toiselle talvihaalari ja alle pitkät kalsarit sekä gollegehousutoonko yhtään oikeilla jäljillä edes?oon tosi huono miettimään paljonko vaatteita tarvii laittaa, itekkin aina ihan hikinen tai kylmissäni kun puen väärin=(

Kommentit (10)

Alle vaikka pitkä kerrasto+ collegeasu. Kaula suojaan, toppahanskat, villasukat, talvikengät. Tai jos on oikein viluinen lapsi niin toppapuvun alle voi laittaa jopa villapuvun.

mennään kauppakeskukseen, voi ottaa sit siellä ne toppahousut pois..toisen toppahaalari onkin sit vähän kinkkisempi kun ei sitä jaksa kaupoissa kantaakkaan joten saa pitää päällä, ei viittis hirveesti tunkea vaatteita alle ettei tuu hiki... 5v ja 7v lapset siis joten riehuvatkin matkallatosin äsken sanoivat etteivät haluaisi lähteä tuonne ulos kun on niin kylmä, kauppoihin oltais menty alennusmyynteihin =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riippuu tietty iästä, että jos vähänkään sattuvat temmeltämään matkalla tai juoksemaan niin enempää ei kannata laittaa. Voithan matkalla kysyä tai kokeilla onko kädet lämpöiset.

normaalit sisävaatteet ja ehkä tarvittaessa jotain villaista, riippuu lapsesta pysähtyykö matkalla istumaan lumeen vai jaksaako kävellä koko matkan reippaasti. Toki sisätiloissa sitten voi kyllä tulla kuuma ja kotimatkalla sitten palellaan.

Pitkät kalsarit ja trikoopaita, fleece-/collegehousut ja villatakki ja siinä päällä toppahaalari. Vanhin jättää villakerroksen pois välistä, kun hikoilee kovasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat