Ihana ekaluokkalainen, nyt kun on oppinut lukemaan niin lukee kaikki mitä näkee

Vierailija

:) joka ikinen teksti pitää saada lukeaihana

Kommentit (10)

Meillä esikoinen aikoinaan rupesi heti kauppa-apulaiseksi eli halusi mun kauppalistan kanssa kiertää hakemassa kaikki listatut tavarat. Sama juttu, kaikki mainokset, lööpit, tienviitat oli luettava ääneen.Niin suloista :-D

alkaa kiva ohjelma seuraavaks, molemmat yhteen ääneen SIMPSONIT, sanoin vaan et eiiii oo simpsonit ja sit ekaluokkalainen luki jo ohjelmatiedoista mikä alkaa (siis digiboxin ku oli se ohjelmatietojuttu päällä)simpsonithan sielt alkoi =)

säää juksasit... mää osaan jo lukea ni et voi juksata enää, tokas ekaluokkalainenmaitopurkin kyljestä lukee ääneen kaiken mahdollisen jne=)ap

Lukemisesta ei pitäisi tehdä kamalaa, kiellettyä, likaista tai salaista. Lukutaito ei ole paha asia. Lapsi saa olla onnellinen ja ylpeä taidostaan.

Molemmat lapset lukevat (6,5v ja 4,5v), mutteivat ole vielä koskaan kommentoineet lööppejä eivätkä ole edes kovin kiinnostuneita sanomalehdestä.Ehkä se uteliaisuus "maailmanmenoon" tulee vasta kouluiässä? Siis kyllä meidän lapset muuten kyselevät kaikenlaista ja asioista puhutaan, mutteivät lööpit ole tosiaan koskaan kiinnostaneet.

Tai no ehkä joskus yläasteaikoina, mutta kun oppivat lukemaan, niin eivät koskaan. He kyllä oppivat aikaisin lukemaan, 3 - 5-vuotiaana. Jos heitä ei vain lööpit silloin kiinnostaneet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat