Vierailija

Onko ihan pöllö idea laittaa seinäksi iso mustavalkoinen valokuvasuurennos? Suunnitteilla on takkahuone/sauna/kylppäri/uima-allastila ja haaveilen uima-altaan takaseinälle isoa kuvaa lapsistamme rantakallioilla.Siis niin, että vesi tuntuisi jatkuvan sieltä altaasta seinän maisemaan.Onko kornin kuuloista?

Kommentit (7)

Kuulostaisi hienolta! Nimenomaa, jos se on mustavalkoinen ja jotenkin ajaton kuva. Riippuu tietenkin asunnosta, mutta jos asunto on muutenkin moderni ja uusi ja ehkä tilava, vaatii jotenkin avaran huoneen sellainen, mutta uskon sen olevan upea!

Talo on varmasti upea ja mielestäni sellainen vaatiikin jotain erikoista, näyttävyyttä, kun tilaa on paljon. Kuinka tylsän näköinen olisikaan, jos olisi vain varovaisesti käytetty värejä ja tilat kuin virastotalossa. Uskon, että kuva toisi kotoisuuttakin siihen tilaan. Näin näkemättä, kun sieluni silmillä katselen.

minusta ei huono ajatus. kuvankoko pitää periaatteessa olla aika iso (paljon pikseleitä), jos kovin ison kuvan haluattee teettää. painofirmoissa on erilaisia materiaaleja, joille ne voi painaa kuvan, eikä minusta ole kohtuuttoman kallista, jos noin kertaluonteisena summana ajattelee.pikselimääräkin on suhteellista. me saatiin taannoin ilmainen tarjous, et voitiin teettää a2-kokoinen juliste ilmaiseksi. en siihen hetkeen löytänyt kuin kooltaan 500 megabitin kuvan ja olin varma, että lopputulos on ihan rakeinen. vaan lopputulos on yllättävän hyvä, kun ottaa huomioon että kuvan koko oli niin pieni.kylpyhuonekaakeleille saa myös halutessaan itsevalitseman kuva, mutta se on jo tyyriimpää touhua. Lisäksi vaatisi aika paljon silmää, että miten kaakelipinta jatkuu siitä, mistä kuva loppuu. Mikkeliläinen savcor tekee noita kaakelipinnoituksia, mutta en nyt mikä firma niitä myy. Savcor ei käsittääkseni myy suoraan kuluttajille. ja hinta tosiaan jostain useamman kaakelin alueelle ulottuvasta kuvasta käsittääkseni satoja euroja tai isompi lähemmäs tuhat euroa. Ja kaakeleita ei ole niin helppo uusia kuin jotain painotalon seinälle ripustettavia tuotteita.M

Remppaan menee koko alakerta ja tarkoitus olisi tehdä kestävää tulosta, joten rahaa olemme kyllä varanneet.Hannasiltahan voi tilata noita valokuvatuotteita.Kaikki tekniset kikat kiinnostavat, kiitos! Meillä on mahdollisuus teettää erilaisia valokuvatöitä myös firmana, joten sekään ei ole ongelma, vaikkei kuluttajamyynnissä olisikaan.Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat