Enään pari päivää aikaa päättää nimi tyttärellemme!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

... Luulin tämän olevan helppoa, mut yhtä vaikeaa se näyttää aina olevan ;)"Nyt kun minulla on kauan kaivattu/odotettu Pieni Prinsessa sylissä.

Jolle luulin nimen jo kauan sitten päättäneen, alan epäillä.. sopiiko tämä nimi? onko vauva tämän näköinen jne."Tuttu tunne varmasti meillä kaikillä?!Auttakaa!!Eli tämmöisiä nimiä olen pyöritellyt mielessäni.. Yhdistelkää näistä sopiva nimi ja uusia nimi saa myös rohkeasti ehdottaa!Kutsumanimi vaihtoehdot:Viola

Helmi

Ellen

Inka

LiljaToinen nimi:Helmi

Maria

Inka

Inga

EllenKolmas nimi:Sylvia

Maria

Helmiina

Aurora

Amanda

Sivut

Kommentit (19)

Kommentoin ensin miettimiänneViola Helmi Maria -tämä on kaunis

Viola Maria Helmiina -kaunis, miusta ehkä sointuisi paremmin ja omaan makuuni kauniimpi Viola Helmiina Mariel

Viola Maria Sylvia -tässä miua häiritsee ia-toisto, mutta makuasia

Viola Helmi Sylvia -tämäkin kiva, tosin en hirveästi pidä Sylvia nimestäKaunein teidän miettimistänne (miun mielestäni) Viola Helmi MariaJa hiukan pakkaa sekoittaen kauniimpi olisi Viola Helmi Mariel tai jo aiemmin mainitsemani Viola Helmiina Mariel (tämä on jopa miusta kaunis ja aika hyvin sointuva, vaikka pääsääntöisesti sitä mieltä, että jos kaikissa nimissä useita tavuja niin ei soinnu hyvin)Kauniin nimen tyttärenne saa, päädytte sitten mihin tahansa :-)

Nämä nimet jäivät erityisesti mieleen:Viola Maria Helmiina

Viola Ellen MariaEllen Inka/Inga Maria

Ellen Helmi MariaHelmi Veera MariaVeera Maria HelmiinaSarabellan ehdotuksista nämä parhaat:

Vanessa

Veronika

Olen päättänyt, et haluan seuraavat nimet jollain tapaa nimeen!

Maria tai Maaria

Helmi tai HelmiinaMuita jotka vahvoilla:

Viola

Veera

Ellen

Lisää yhdistelmiä saa ehdottaa!

Mieluiten nyt noita, jossa Maria tai Maaria ja Helmi tai Helmiina nimi mukana!

Ap.

Viola Helmi Maria

Viola Maria Helmiina

Viola Maria Sylvia tai Viola Helmi Sylvia ( Sylvia ) tulee suvusta

Sarabellan ehdottama:

Mariel - todella kaunis nimi, tykkään myös :)

Ap.

Näistä kahdesta tai sanotaan kolmesta Viola Helmi Maria, Viola Helmiina Mariel ja Viola Helmi Mariel niin miusta ehdottomasti kaunein on Viola Helmi Mariel, mutta olen puolueellinen kun meillä toisella tytöllä viimeisenä tuo Mariel, Maria nimikin oli kyllä meilläkin ehdolla, olis ollu suvusta.Ja voihan sen pitkän nimen laittaa loppuunkin eli Viola Mariel Helmiina, mutta näin ei miusta soinnu yhtä hyvin kun jos Helmiina keskellä.

Lainaus:


Muista nimistä suosikkeja ovat Helmi, Aurora, Helmiina, Sylvia,"Pitkään olin haaveillut, et joskus, jos minulla on tyttö se on Veera Maria Aurora".Mutta nyt emmin ettei Veera sovi tummalle tytölle.
sanoisin vaan, että minusta Veera on ennemminkin juuri tumman kuin vaalean tytön nimi lun kaunis Veerakin oli elokuvassa tumma :)ehdotankin siis Veera Maria Auroran lisäksi esim. Helmi Veera Maria tai Veera Maria Helmiina :)Tiina :)

Tässä vielä joitain ehdotuksia etunimiksi, E ja V alkuisia:Emelia

Emeliina

Emmiina

Elmiina

Essiina

Elliina

Eevastiina (liian pitkä?)

Eimi

EvelinVivian

Vivianna

Vilmiina

Vanessa

VeronikaJa vielä yhdistelmiä, joissa näitä etunimenä ehdottamiani:Eevastiina Maria (tässä riittäisi miusta kaks nimeä kun toinen yhdysnimi muuten aika pitkä)

Emmiina Helmi Maria

Vivianna Lilja Maria

Vanessa Inga Maria

Emelia Inka Maria (häiritseekö ia toisto?)

Emeliina Lilja Maria

Eimi Maria Aurora

Evelin Helmi Maria

Veronika Ellen Maria

miten ois...Veera Helmi Maaria :) ?myös Helmi Veera Maria tai Veera Maria Helmiina ois ihanat :)tai Inka Maria Helmiina / Inka Helmi Maaria, mut itse pidän enemmän Veerasta kuin Inkasta. Viola Helmi Maaria / Viola Maria Helmiina ois kans mukavat. Ellen on minusta jotenkin kovin epäsuomalainen nimi ja hankala taivuttaa... ehkä Helmi Ellen Maaria vois kuitenkin sopia, kun ei olis se Ellen etunimenä.Veera Vanessa Helmiina tai Helmi Veera Vanessa ois kivoja kans, mutta niistä puuttuu se Maria...Tiina .)

Veera Maria Helmiina

Viola Maria HelmiinaVeera Helmi Maria

Viola Helmi Maria

Tuota Viol/a nimen tarkoitus ranskankielessä vähän emmin..

Mut toisaalta ei raska, eikä ranskankieli ole lähellä meidän perhettä!

Mutta taas tulevaisuudestahan ei voi tietää!?Viola on kuitenkin niin vahvoilla ollut pitkään kutsumanimeksi.

Mietin myös mutoja Wiola ja Fiola, mut onko sit suomalaiseen sukunimeen liian erikoiset?

Mies tykkää nimistä Aada ja Amanda

Niitä myös mietin yhdeksi vaihtoehdoksi!Arghh.. vaikeaa ;)

Aada Helmi Maria tai Helmi Maria Amanda kävis myöskauniita nimiä kaikki :)Viola Helmi Amanda ois nätti kans, mutta jos kerran Helmi/Helmiina ja Maria/Maaria on jo päätetty sisällyttää nimeen niin pitäkää kiinni siitä! muuten tulee liian vaikeaa :)Tiina :)

Oletan nyt, että nuo Helmiina ja Maria ovat ns. siun suosikkeja ja miehesi pitää mm. nimistä Aada ja Amanda. Voisko ajatella, että Amanda ois kutsumanimi, sillon Amanda Helmi Maria ois kaunisTai jos haluat etunimeksi V-alkuisen, esim. Veera tai Viola niin ehdottaisin Veera Amanda Maria tai Viola Helmi Amanda tai Viola Maria Amanda (tai viimeiset nimet toisinpäin). Voisko tuota siun nimeäsi muuttaa, tämä kyllä tulee ihan oman mieltymyksen mukaan eli kaunis ois myös Veera Amanda Mariel (tässä vois toki olla kutsumanimenä Violakin). Miusta nuo ei vaan soinnu niin hyvin kun on jokaisessa nimessä 3tavua, mutta makuasiahan tämä on :-) Myös Viola Helmi Mariel ois ihanaArpominen auttoi meillä kun ei saatu tehtyä mitenkään päätöstä, kannattaa ainakin kokeilla, eihän sitä ole pakko antaa sitä nimeä, jonka arpa arpoo :-)

Tällä hetkellä Viola ja Ellen ovat vahvimpia etunimi ( kutsumanimi ) vaihtoehtoja.Toisaalta mietin, et se vois olla joku harvinaisempikin nimi. Joko V tai E kirjaimella alkava!?Minun toinen nimi on Maria, joten sitä olen siksi miettinyt tuohon nimeen liitettäväksi.Muista nimistä suosikkeja ovat Helmi, Aurora, Helmiina, Sylvia,"Pitkään olin haaveillut, et joskus, jos minulla on tyttö se on Veera Maria Aurora".Mutta nyt emmin ettei Veera sovi tummalle tytölle.

Ja nimi on niin yleinen nykyään. Viola olisi vähän harvinaisempi.Mutta mutta..

Hmm.. Vaikeaa!Lisää ehdotuksia otetaan vastaan :)

Kiitos jo vastanneille!

Minusta Ellen on kaunis nimi ja miettimistänne itse laittaisin sen tytölle nimeksi :) Muutkin toki kivoja nimiä, esim. Liljasta pidän myös.

Ellen Inka Maria

Ellen Helmi Aurora

Ellen Inga SylviaLilja Inka Ellen

Lilja Inka Sylvia

Lilja Helmi MariaViola Helmi Aurora

Viola Ellen Amanda

Viola Inka HelmiinaV ja E alkuisia harvinaisempia nimiä kyselit vielä ja tällaisia tuli mieleen (kaikki ei kylläkään hirmu harvinaisia, muttei top 10 nimiäkään):

Verna

Vesta

Vilja

Vuokko

Viena

Vieno

Vanamo

Venny

VarpuElle

Eevi

Edit(h)

Elisa

Enna

Eeva

Elli

Elmiina

Koitanpas tässä ehdotella muutamia, meilläkin nimiä mietitään kaksostytöille ja jonkinmoinen paniikki :-)Ensin yhdistelmiä miettimistäsi:Viola Helmi Amanda

Lilja Maria Helmiina

Ellen Helmi Maria

Helmi Maria Aurora

Viola Ellen Maria

Amanda Lilja Helmiina (nämä sekoitus, miusta esim. Amanda sopis kutsumanimeksikin)

Lilja Amanda Helmiina (tai Helmiina Amanda)Uusia nimiehdotuksia:Aurelia, Rosalia, Sofianna, Mariel/la, Tilda, Jasmiina, Emmiina, Elmiina, Karelia, Eveliina, Lilian(na), Linnea, Annika, Eleonoora, Camilla (voi toki olla myös Kamilla), Julia, Juliaana, Liljaana.Tässä nyt jotain, aika erilaisia nimiä ehdottelin,osaa noista ollaan itsekin mietitty. Miellyttääkö mikään?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat