mulla on nyt jauhelihaa ja soijarouhetta. miten teen kastikkeen?

Vierailija

.

Kommentit (8)

Vierailija

joka tapauksessa kannattaa se soija "ruskistaa" eli niukassa vedessä (paketissa ohje määristä) kiehauttaa ja käännellä pannulla, maustaa REILUSTI ja sitten jatkat hommaa niinkuin tekisit jauhelihasta ruokaa!tein itse juuri pikasapuskaa, soijarouhetta pannulla kera reilun maustesatsin, sitten vettä ja sen kiehuttua kasvissuikaleita ja nuudeleita... nam, maistuu nirsohkolle kolmivuotiaalle jopa kasvikset tässä ruuassa!

Vierailija

Soijarouheesta teen kastikkeen ihan samoin, kuin tekisin jauhelihasta, yleensä laitan lisäksi porkkanaraastetta. Soijarouhetta turvotan ennen kastikkeeseen lisäämistä.

Vierailija

eli virhe numero 1 on lisätä soija ruokaan ilman tuota pannulla/padan pohjalla pyörittelyä . ja soija pitää maustaa KUNNOLLA.voi sen toki kieuhuvaan ruokaan suoraan ripotella mutta soija sellaisenaan jotenkin paistaa siiitä läpi ja mausteet ei kunnolla tartu siihen. siksi monelle tulee vähän inho soijaa kohtaan.

Vierailija

Eli keitä soijarouhetta viitisen minuuttia. sillä aikaa ruskista sipuli ja jauheliha. Lisää keitetty ja valutettu soijarouhe. Paista näitä pannulla ja mausta hyvin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat