Vierailija

Nyt alkaa tilanne keittämään yli. Lapset on 7v ja 8v, heidän takiaan en halua erota --muuten kyllä. Mieheltäni en saa läheisyyttä, en minkäälaista. Ei kosketalla, ei halata, ei suukotella. Ei koskaan. Ei näytetä mitään tuniteita, ei sen kummemmin riidelläkään. Seksiä saan silloin kun se herralle sopii ---muutaman kerran vuodessa kun mies sattuu olemaan tarpeeksi kännissä. Kyllä tämä syö naista. Omasta mielestäni olen ihan ok, ulkonäkä sitä mitä nelikymppisellä naisella on, huolehdin kyllä itsestäni. Vähän ylipainoa. Pukeudun välillä seksikkäästikin, joskus ihan tarkoitushakuisesti -ei liikuta miestäni. Nyt en jaksa enää. Onkohan mitään mahdollisuutta löytää läheisyyttä ja seksiäkin, saati sitten rakkautta tähän elämään?

Niin olen yrittänyt puhua mieheni kanssa, hänen mielestään tilanne nyt vain on tämmöinen.

Kommentit (5)

asia nro yksi on että oletko ensisijaisesti perheenäiti vai nainen.Toinen asia on se että oletko puhunut tästä tarpeeksi selkeästi, miehet ei lue vihjauksia eikä rivien välistä mitään eikä tajua vinkkejä. Sano se suoraan, toisto on tärkeää ja selkeys vielä tärkeämpää.Ja sitten onko masennusta. Se oireilee miehillä juuri noin. Voisin näin äkkiseltään väittää että on. Tai sitten on testosteronitaso alhaalla.Miehen käytös ei riipu siitä kuinka hyvännäköinen olet ja pantava. Se riippuu miehen yläpäästä joka ei yhdisty alapäähän.Keskustelua, ja sen jälkeen toimintaa tulosten pohjalta. Seksittömyys suhteessa on väkivaltaa.

Ei kuulu herrasmiehen tapoihin juoruilla tuollaisia... Nähtävästi (nuoret) naiset kuitenkin supattelevat keskenään meidän miesten varustuksista, kun yhtäkkiä saa lähes ventovieraalta kuulla asiasta (ei tosin haukkuja vaan kehua, mutta se ei olekaan asian pointti...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

samanlainen tilanne ennen. Seksiä olisi kylläkin ollut tarjolla. Tuskastuin ainaiseen hellyyden kerjäämiseen ja pitkän harkinnan jälkeen sanoin haluavani erota, jos tilanne ei muutu. Raju uhkaus, mutta olin jo niin rikki ja yksinäinen suhteessamme. No mies tietenkin suutahti ja sanoi, että voin täysin vapaasti käydä halimassa vieraita miehiä, häntä ei haittaa ja saapa vaimo tarpeensa tyydytettyä. Nukkui yön yli ja aamulla pyysi anteeksi halien kera. Ukosta tuli kertaheitolla huomaavaisempi ; ) Ei meillä ylihunajaista (onneksi) ole, mutta suhteesta on tullut intiimimpi ja herkempi kuin ennen.

Niin kuin joku jo mainitsikin, ulkonäölläsi ja vaatetuksellasi tuskin on asian kanssa paljoa tekemistä. Näin tapausta tuntematta voisin väittää, että miehesi on saattanut yksinkertaisesti kyllästyä sinuun fyysisesti. Se on surullista, mutta sitä tapahtuu (itsellenikin muutama vuosi takaperin, kun vielä suhteessa olin). Tämä ei tarkoittane, että hän rakastaisi sinua yhtään sen vähempää, mutta lempiruoankin makuun voi kyllästyä.Hankalaa, jos et voi puhua miehesi kanssa asiasta - mutta en suosittele asiaa hautaamaankaan tai hautomaan. Älä lähde tekemään syrjähyppyä, se vasta miestä ja suhdetta hajottaakin - mutta jos miehesi on yhtään avomielinen, voit kysyä häneltä "lupaa" käydä toisen lakanoissa. Kaikilla on oikeus seksuaalisuuteen, eikä kellään pitäisi olla oikeutta sellaista riistää pois.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat