Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kauanko voi pitää??

Kommentit (9)

mutta voin kertoa että ainakin meillä täällä napapiirin tuntumassa on lapset kautta aikojen nukkuneet kovissa pakkasissa jo pieninä.

Äitini kertoi että kun olin alle 1-v niin hän piti pakkasrajana -25, eli jos oli sitä kylmempi niin mietittiin että josko pitäisi nukkua sisällä. Enkä ikinä ollut kipeä lapsena!

Omat lapset on kaikki nukkuneet jostain 2 viikon iästä alkaen ulkona, kevättalvella syntyneitä molemmat, enkä muista kuin pari kertaa jolloin en olisi nukuttanut ulkona pakkasen takia. Silloinkin taisi olla lähemmän 30 astetta pakkasta.

Eikö ole hullua ettei edes 2-vuotiasta voisi viedä ulos kun on se -10 astetta?? Meillä 1,5-vuotias ulkoilee AINA säällä kuin säällä ja on ainoa tuttavapiirissämme, joka näin tekee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä sekä lapset että aikuiset ulkoilee vaikka olisi miten paljon pakkasta!Etelä-Suomessa tuntuu aina menevän lapsenhoitokuviot sekaisin kun on vähän reilummin pakkasta, tulkaa tänne pohjoisemmaksi niin huomaatte että kovallakin pakkasella voi elää normaalisti.t. se napapiirin tuntumassa elävä, olisiko ollut nro 6

Lainaus:

Eikö ole hullua ettei edes 2-vuotiasta voisi viedä ulos kun on se -10 astetta?? Meillä 1,5-vuotias ulkoilee AINA säällä kuin säällä ja on ainoa tuttavapiirissämme, joka näin tekee!
En veisi koiriaakaan tuntien lenkeille paskakelissä. :)

tyttöä ulkona vaikka pakkasta oli lähes -15 astetta, ikää taisi olla vajaa 2 kk.

Pitää katsoa että on tarpeeksi päällä, ja että VAUNUT ON TUULENSUOJASSA! Noin kovilla pakkasilla käytin itse harsoa siinä vaunujen edessä, vaikken ikinä muuten sitä käyttänyt/käytä. Nytkin reilu 1-vuotias nukkuu vaunuissa toista tuntia vaikka pakkasta -13 astetta. Posket on mukavan punaiset kun tulee sisälle, illalla rasvaan poskia hiukan Bevita- tai Bebanthen-voiteella etteivät pahasti kuivu.Muistakaa ettei ikinä rasvaa lapsen naamaan ennen pakkaseen menoa!!! (Tai jos on pakko niin vain vedetöntä rasvaa, tarkistakaa että on oikeasti vedetöntä!!)

joka ei osaa päikkäreitä sisällä nukkua... Nukkui tänäänkin vaunussa (huolella puettuna ja suojattuna ja rääsy vielä vaunun aukossa suojana) makeat päiväunet, vähän reilu tunti ja pakkasta -15. Ihan pienelle vauvalle on kyllä varmaan vähän turhan raaka keli...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat