Vierailija

Britney on ihana <3 omin sanoin kertoo vaikeuksistaan

Kommentit (11)

"Jos menet vankilaan tiedät että pääset pois joskus mutta julkisuudesta et pääse koskaan". Britney on ihana!

Madonna oli kyl niin luonottoman näkönen ku tossa äsken ruudussa kävi.

Multa meni iltapala kurkkuun, kun katsoin ton dokkarin.

Mamma kävi vähän kiristää naamaansa ennen kiertuetta. Nythän se naama ei näytä enää noin pahalta.

Sitten pitäisin todellakin henkisesti sairaana, jos nyt hehkuttaisi, miten hyvin ja tasapainoisesti kaikki on. Kyllä henkiseen terveyteen kuuluu myös se, että pystyy myöntämään, että asiat ovat pielessä silloin kun ne oikeasti ovat.

Ja vähän sekaisin kaikesta, vieläkin. Yrittää vakuutella että ei ole uhri ja kaikki on hyvin, mutta silti pillahtaa (taasen!) itkuun ja vaikuttaa olevan tosi onneton..Kaikkea hyvää hänelle. Ei ole helppoa hänellä. Voi kun saisi olla joskus ja jossain rauhassa.

miten teillä menisi jos olisit ollut 2 avioeroa (hän itse sanoi että meni vääristä syistä naimisiin), olisit valokuvaajien vanki ja kauheet paineet julkisuudesta.. kaikkea hyvää Britneylle. Tämä raskaana olevalle mammalle tuli ainakin kyynel silmään kun näytettiin hänen arkeensa. V*tun paparatsi!!

saavat asustella aikasta rauhassa rancheillaan. Eivät he hillu Losissa ja levittele haarojaan paparazzeille...Mutta joo. Valitettavasti Britney meni sössimään huoltajuuden lastensa isälle, ja on siis vähän pakko asua siellä Losissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat