Ostoskärryt : Liian iso kaukaloon, liian pieni istuimeen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heips,Otsakkeessa kysymykseni jo onkin. Eli miten ihmeessä menen pojan 7 kk kanssa kauppaan kun ei enää mahdu ostoskärryjen kaukaloon, muttei vielä istu tukevasti niin että pysyisi kellahtamatta ostoskärryjen istuinosassa?Poika kyllä istuu kotona syöttötuolissa ja aika tukevastikin mutta juuri tänään tuumin tätä asiaa mittaillessani kaupan ostoskärryjen istuinosaa: on niin leveä että mahtuu kellahtamaan lähes kyljelleen.Onko jollakulla vinkkejä? Pienennänkö istumistilaa jollain peitolla tms vai näyttääkö se kaupassa ihan hölmöläisen hommalta =)

Kommentit (3)

Vierailija

Useimmissa turvakaukaloissa on pohjassa jonkinlaiset "koloset" tms. joihin ostoskärrystä näppärästi sopii joku rauta. Eli useimmiten auton turvakaukalo sopii ihan tukevasti siihen ostoskärryjen lastenistuimen päälle. Näin me tehtiin alusta asti liki vuoden ikään, meidän kaukalona oli Britaxin Baby safe plus. Itse asiassa tyttömme ei ole koskaan ollut tuossa kärryjen "kiinteässä" kaukalossa, minusta oli helpompi napata autosta matkaan koko "paketti" kuin että olisin ensin irrottanut kaukalon auton vöistä ja vielä sitten lapsen kaukalon vöistä ja taas kaupassa "asentanut" lapsen uudelleen kärryjen kaukaloon jne.

Vierailija

Meillä poika istuu jo auton turvaistuimessa kun turvakaukalo jäi pieneksi jo muutama kuukausi sitten eli oman kaukalon ottaminen kauppaan mukaan ei enää onnistu.Mutta siispä laitan pojan seuraavalla kerralla kärryjen istuinosaan ja toppaan sivuilta tukevammaksi, näyttää se sitten kuinka hassulta hyvänsä =) Tosin tänään poika istui ilman tukea lattialla aika kauan horjumatta yhtään eli tuskinpa mitään ongelmia edes tulee.

Vierailija

Seurailin juuri ostokeskuksessa kun nuori äiti toppasi vauvansa (ehkä jotain puolivuotias) ostoskärryn istuinosaan oman talvitakkinsa avulla. Siitä ajattelin, että keväämmällä otan itse kauppareissulle mukaan tyynyn tai peiton, jonka avulla saan nyt vasta kaksikuukautisen poikamme istuimeen sitten kun sen aika on.t. Liljis

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat