Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lastensuojelun neuvottelu? Mitäs siellä puhutaan?

Vierailija

.

Kommentit (11)

ilmoittajaa uskotaan kunnes toisin todistetaan. Se on lapsen etu.Salaisin työpaikkani vain jos tekisin töitä pimeenä tai laittomuuksia. Sulla on väärä asenne.

Kun ne ei pääsekään päättämään lastenlastensa elämästä, niin sitten keksitään kaikki keinot joilla voi tehdä kiusaa.

Mun äiti vie sanoi että: "Jos et tuo poikaa tänne hoitoon niin teen ilmotuksen"

Sossun ämmiin ei kannata luottaa. Ne käyttävät kaikkea sanomaasi sinua vastaan. Ja ei, en ole sossun asiakas. Tuttaville on näin käynyt. Jos uskoudut vähänkin siitä että joskus masentaa, niin sinut leimataan krooniseksi masennuspotilaaksi ja huonoksi äidiksi. Varo!!

En hirveesti tykkäisi kaikkea kertoa, koska se ei kenellekään kuulu.

Varsinkin kun perättömän ilmoituksen teki oma äitini kostoksi siitä kun en vienyt lastani joulun pyhiksi mummulaan hoitoon ja joulukin oltiin muualla.

Eli äidilläsi on ollut jotakin muuta kerrottavaa viranomaisille. SInuna olisi kiitollinen äidille, joka sentään huolehtii lastesi hyvinvoinnista, jos sinä et siihen hänen mielestään kykene.

Kyseessä on ihminen joka ei esim. anna lämmittää teeman sinisissä lautasissa lapselle ruokaa, vihannesten täytyy olla kotimaisia jos niitä aikoo lapselle antaa.

Makaroonia ei ollenkaan saisi antaa, tuttia ei saisi ottaa 1,5v lapselta pois.

Koti ei ole koti ilman pöytäliinaa, sekastahan ei saa olla missään nimessä. Eikä pyykkivuorta.

Suorastaan sanottuna vituttaa, sossun tädithän uskoo mitä vaan.

Onko niillä oikeus esimerkiksi tietää työpaikka, missä se on ja mikä on toimenkuva?

Jos sos.työntekijät vaikka kysyy missä lapsi on ollut tiettynä päivänä hoidossa, niin onko pakko kertoa? Kuinka paljon niille tarvii paljastaa?

rahatilanteen, parisuhteen, millaista normaali perhe-elämä on. Siis kyselevät paljon. Se tilanne, mikä on johtanut lastensuojelun asiakkuuteen on tietysti tärkein. Eli mikä on syy? Masennus, väsymys, kadonnut vanhemmuus, päihteet? Ja mitä näille kaikille ongelmille voitaisi tehdä!Minä en ymmärrä aloitustasi: miksi sinun pitää salata työpaikka, toimenkuva ja lapsen hoito? En ymmärrä salailua. Kun lastensuojelun asiakas OIKEASTI HALUAA MUUTOSTA, SITÄ ASIAA KUNNIOITETAAN JA APUA ANNETAAN,että salailu ei kannata pitkän päälle!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat