Miten terveyskeskuksen päivystyksen kiireellisyys luokitus menee? ymmärrettävää

Vierailija

sitten keski-ikäiset paskantärkeät ukot, jonka jälkeen nuhaiset mummot ja viimeisenä sitten lapset. Vanhimmat ensin ja vastasyntyneet viimeisenä.Ainakin oman kokemuksen mukaan.

Kommentit (10)

Vierailija

soitan ajan... sanotaan, että 12.30 aika.

klo 12 soitan, että mikä tilanne. Ja jos aika ei vielä lähellä jäädään odottaa vielä hetkeksi.todennäköisesti odotellaan terveyskeskuksessa max. 15 minuuttia. Usein lähes heti sisään

Vierailija

Siis olimme tänään klo 14 päivystyksessä, aulassa oli noin 20 ihmistä odottamassa, ilmoittauduimme korvatulehduksena lapsen 9v kanssa.

Hoitaja sanoi että varautukaa 2h odotukseen, odotimme 15min, lapseni alkoi valittamaan korvaa ja menin hakemaan särkylääkettä. Hoitaja sanoi odottakaa 5min niin tuomme. 5 min päästä lääkäri kutsuikin jo, oliko särky merkki vai mikä nopeutti pääsyä?

Vierailija

Siis heti hoitoa tarvitsevat ensin ja sen jälkeen tulojärjestyksen mukaan. Joskus toki saattaa eniten itsestään melua pitävä tai muita häiritsevä päästä jonon ohi... Ja paikasta riippuen lapset pääsee jonon ohi.sh

Vierailija

Siinä heti paskantärkeiden ukkojen jälkeen.Olen siis ihan oikeasti odottanut 3h terveyskeskuksessa kuivuneen ja viikon oksentaneen 3kk vauvan kanssa että saatiin lähete lastenosastolle.

Ensin hoidettiin mm. kaatunut juoppo jolla oli haava ja uhkaili hoitajia väkivallalla.terv nro 2

Vierailija

Sehän on selvää, että hengenvaaralliset tai todella kivuliaat tilat hoidetaan ensin, esim. meidän lapsen vaikea allerginen reaktio, miehen olkapään sijoiltaan meno, mun munuaiskivikohtaus, lapsen solisluun murtuma, keuhkokuume (epäily, joka osoittautui oikeaksi), vauvan kalpeus ja velttous (hemolyyttinen anemia). Korvatulehdus lapsella on ikävä, mutta sen ohi voi mennä monikin, vaikka juoppo, jolla on henkeä uhkaava tila.

Vierailija

ja sitä juoppoa, verta valuvaa uhkailijaa olisi sitten pitänyt odotuttaa tunti kaupalla siellä odotustiloissa? Luuletko että muita potilaita olisi hoidettu rauhassa sillä aikaa? Joskus juopot tosiaan menee ohi, mutta yleensä se lopulta vaan nopeuttaa muiden hoitoon pääsyä.

Vierailija

Kaikki ykkösessä menevät ohi sitten kakkosessa ja kolmosessa jonottavat tulojärjestyksessä. Korvatulehdukset ja päänsäryt ym pikkuvaivat on kolmosluokassa...

Vierailija

että sydänpotilaat, hengenahdistus menevät jonon ohi, mutta entäs muut mikä on marssijärjestys? esimerkiksi korvatulehdus, kova päänsärky, lapset ja vanhukset...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat