En pystynyt tekemään aborttia ja nyt en jaksa

Vierailija

lapsen kanssa! Luultavasti otetaan sijoitukseen...

Sivut

Kommentit (21)

En ole abortin vastustaja, mutta jos te nyt saatte sille pojalle jonkun hyvän kodin niin on se varmaan sitten iloinen olemassaolostaan, kunhan alkaa sellaisia asioita tietoisesti ajattelemaan. Voi se silti joskus masentua ja ajatella, että ei olisi pitänyt syntyä, mutta se ei välttämättä johdu sitten sinusta.

Käyttekö töissä? Onko lapsi koulussa? Mitä te ette jaksa - jääkö koti ja lapsi hoitamatta vai mitä? Onko teillä terveysongelmia? Miten teitä on autettu?

kun ei jaksa niin ei jaksa! Mieheni on kans yhtä kuollut ja inhotaan koko tätä elämää! Mutta kun silloin puhuttiin ympäri, ettei aborttia saa tehdä ja katuisin sitä kamalasti, olisin hoidossa lopun elämäni sen vuoksi ym.

työttömyyttä on ja juurettomuutta...ei rakkautta lapsuudessa, eli kaikki siis kertautuu oman lapsen kohdalla. Persoonallisuushäiriötä ym.Perhetyö käy jorisemassa jonninjoutavia kerran viikossa.

Lainaus:

hyvin hoitaisin ap.n lapsen jos hänet minulle annettaisiin ja rakastaisin häntä. Ja antasin pitää yhteyttä äitiinsä ja kertoisin äidille pikkuisen kuulumisia vaikka viikoittain jos äiti tahtoisi.
Näinhän se haaveissasi menee. Todellisuudessa saat jonkun sossutapausperheen riesaksesi aika pitkäksi aikaa. Itsellä ei ole kokemusta mutta tuttavaperheellä on ja ikinä en siihen ryhtyisi. Toivottavasti on myös toimivia sijaisperhetapauksia.

onko teistä hienoa, että on joku lapsi josta vanhemmat eivät välitä?Kunhan eivain ole aborttia tehnyt? Olisin kyllä tehnyt, jos olisin tajunnut...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat