Vierailija

tyhjentänyt omaansa?Ärsyttää suunnattomasti nuo tyypit, jotka eivät edes viitsi sen vertaa nostaa sitä koria, että saisi laitettua oman korin siihen pinon päällimmäiseksi. Ja yleensä noilla ei ole ollut mitään hirmu isoja ostoksia, joten sitä koria olisi kyllä jaksanut pidelläkkin sen aikaa, että toinen saa ostokset hihnalle.

Kommentit (12)

ole. Ap haluaa vain ruikuttaa. Ehkä yhteen on joskus törmännyt ja ajattelee, että tää on joku tietty porukka joka niin tekee. Ja tahallaan, kuinkas muuten... :-D

Hakeudu lääkäriin, jos susta ap tuntuu, että "ne" tekee "sitä" kiusatakseen sua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäksi en ymmärrä, miksi aina on niin kauhea kiire saada ostoksensa ladottua siihen hihnalle. Jopa niin kiire, että sitä välikappaletta pitää siirtää! Eikö todellakaan voi odottaa, että hihna v'ähän tyhjenee?

Sinne kassan toiseen päähän vai??Niinkuin joku neuvoi laita oma korisi pinon päällimmäiseksi ja tyhjää sitten vasta. Ei tarvii täällä porata

Mikä voisi olla muu selitys? Vittumaisuus, tahallinen yritys olla hankala?Löysää ap pipoa ja anna kanssaihmisillesi vähän armoa. Tuskin itsekään olet aina täydellinen.

elämässä hankalaksi jos niin haluaa!!Laita oma korisi siihen kun tulet kassahihnan päähän ja tyhjennä korisi siitä hihnalle.. seuraava voi tehdä samoin.

kumpi sen tyhjän korin siihen pinoon ensin lykkää?

Mua ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka alkaa tyhjäntää sitä koria tai kärryjä hihnalle vasta juuri kassan kohdalla eikä siellä päässä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat