Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi laitat kaupassa sen korin siihen koripinoon, vaikka edellinen asiakas ei ole vielä

Vierailija

tyhjentänyt omaansa?Ärsyttää suunnattomasti nuo tyypit, jotka eivät edes viitsi sen vertaa nostaa sitä koria, että saisi laitettua oman korin siihen pinon päällimmäiseksi. Ja yleensä noilla ei ole ollut mitään hirmu isoja ostoksia, joten sitä koria olisi kyllä jaksanut pidelläkkin sen aikaa, että toinen saa ostokset hihnalle.

Kommentit (12)

Vierailija

ole. Ap haluaa vain ruikuttaa. Ehkä yhteen on joskus törmännyt ja ajattelee, että tää on joku tietty porukka joka niin tekee. Ja tahallaan, kuinkas muuten... :-D

Hakeudu lääkäriin, jos susta ap tuntuu, että "ne" tekee "sitä" kiusatakseen sua!

Vierailija

Lisäksi en ymmärrä, miksi aina on niin kauhea kiire saada ostoksensa ladottua siihen hihnalle. Jopa niin kiire, että sitä välikappaletta pitää siirtää! Eikö todellakaan voi odottaa, että hihna v'ähän tyhjenee?

Vierailija

Sinne kassan toiseen päähän vai??Niinkuin joku neuvoi laita oma korisi pinon päällimmäiseksi ja tyhjää sitten vasta. Ei tarvii täällä porata

Vierailija

Mikä voisi olla muu selitys? Vittumaisuus, tahallinen yritys olla hankala?Löysää ap pipoa ja anna kanssaihmisillesi vähän armoa. Tuskin itsekään olet aina täydellinen.

Vierailija

elämässä hankalaksi jos niin haluaa!!Laita oma korisi siihen kun tulet kassahihnan päähän ja tyhjennä korisi siitä hihnalle.. seuraava voi tehdä samoin.

Vierailija

kumpi sen tyhjän korin siihen pinoon ensin lykkää?

Mua ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka alkaa tyhjäntää sitä koria tai kärryjä hihnalle vasta juuri kassan kohdalla eikä siellä päässä!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat