Vierailija

ja mieheni omi koko rahan vaikka se oli tarkoitettu koko perheelle joululahjaksi.

Sivut

Kommentit (39)

ja miten raha luovutettiin? Käteen vai pankkiin.Jos lahja on annettu koko perheelle niin miehesi teki väärin. Lahja kuuluu jakaa tasapuolisesti kaikille lahjansaajalle, raha on helpoin jaettava.Miten iso perhe teillä on? Monta yhteistä lasta?Sinuna kertoisin tuon appivanhemmille jos siitä ei kaikki hyödy että jatkossa jakavat usemman ruskean kirjekuoren siis jokaiselle omansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli jos miehesi vanhemmat antavat vaikka naapurilleen rahaa saa mies ottaa nämä koska rahat ovat miehen vai??Ei jumalauta mistä näitä vitun idiootteja sikiää?????????Lainaus:

Miehen vanhemmat, miehen rahat.

Lainaus:

Kuvaile tilanne ja kenen aikuisen taholta voisit sen sietää? Ihan rehellisesti sietää ilman, että se aiheuttaisi kränää sinun ja tuon aikuisen suhteeseen millään lailla?

Sano miehellesi tämä, ja pidä itsesi ja lasten puolia.Ja jos ei miehen kanssa ymmärrys pelaa, niin varmista vielä miehen vanhemmilta että teillä on tällainen tilanne että miehen mielestä rahat ovat yksin hänelle, ja sinä ymmärsit että ne ovat koko perheelle, että kuinka vanhemmat toivovat teidän toimivan rahojen suhteen.

Lainaus:

Usko pois, verottaja vie ahneelta osuutensa.Jos olisi annettu puolet sinulle ja puolet miehellesi, ettekä muuta rahaa saa miehen vanhemmilta, niin saisitten pitää veroitta.

Miehesi haluaisi ostaa maata, sinä uuden keittiön. Annoit ensin kuvan, että miehesi aikoo suunnilleen ryypätä rahat kaveriporukalla ensikesänä ja te jäätte täysin osattomiksi. Minusta miehesi hanke on ihan järkevä ja valitettavasti asiassa taitaa hänellä olla etuoikeus päättää asia. On aika ihmeellistä, että sinä miniänä vaadit saada oman tahtosi tässä asiassa läpi. Miehen vanhemmille poikansa hanke olisi varmaan ihan jees. Musta on ihan normaalia, että vanhemmilta saaduista rahoista päättää ensisijaisesti se, jonka vanhemmat rahat antoi, ja oletus on, että tämä henkilö käyttää ne järkevästi. Uskotko itsekään, että miehen vanhemmat antoivat rahat sun hallintaan? Tuskin sitä tarkoittivat. Rahat päätyivät teille vain ja ainoastaan sen takia, että miehesi on heidän poikansa ja lapsenne heidän lapsenlapsia. Voit olla mukavakin miniä, mutta sinä et ole se pointti tässä jutussa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat