Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Saimme mieheni vanhemmilta 5000e joululahjaksi

Vierailija

ja mieheni omi koko rahan vaikka se oli tarkoitettu koko perheelle joululahjaksi.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

ja miten raha luovutettiin? Käteen vai pankkiin.Jos lahja on annettu koko perheelle niin miehesi teki väärin. Lahja kuuluu jakaa tasapuolisesti kaikille lahjansaajalle, raha on helpoin jaettava.Miten iso perhe teillä on? Monta yhteistä lasta?Sinuna kertoisin tuon appivanhemmille jos siitä ei kaikki hyödy että jatkossa jakavat usemman ruskean kirjekuoren siis jokaiselle omansa.

Vierailija

Eli jos miehesi vanhemmat antavat vaikka naapurilleen rahaa saa mies ottaa nämä koska rahat ovat miehen vai??Ei jumalauta mistä näitä vitun idiootteja sikiää?????????Lainaus:

Miehen vanhemmat, miehen rahat.

Vierailija

Lainaus:

Kuvaile tilanne ja kenen aikuisen taholta voisit sen sietää? Ihan rehellisesti sietää ilman, että se aiheuttaisi kränää sinun ja tuon aikuisen suhteeseen millään lailla?

Vierailija

Sano miehellesi tämä, ja pidä itsesi ja lasten puolia.Ja jos ei miehen kanssa ymmärrys pelaa, niin varmista vielä miehen vanhemmilta että teillä on tällainen tilanne että miehen mielestä rahat ovat yksin hänelle, ja sinä ymmärsit että ne ovat koko perheelle, että kuinka vanhemmat toivovat teidän toimivan rahojen suhteen.

Vierailija

Lainaus:

Usko pois, verottaja vie ahneelta osuutensa.Jos olisi annettu puolet sinulle ja puolet miehellesi, ettekä muuta rahaa saa miehen vanhemmilta, niin saisitten pitää veroitta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat