Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

haluavat tulla kylään, meille ei kannata soittaa edellisenä iltana ja kysyä, että ollaanko kotona.

Ja jos vastaus on ei, niin sitten alkaa karmea tenttaaminen, että missäs te sitten olette??!! Ihan niin kuin se nyt niille kuuluisi..

Äitini laittoi hetki sitten tekstarin, että ollaankos me huomisaamuna kotona, kun hän tulisi mun kummipojan kanssa kylään, kun poika oli halunnut tulla kylään ja sisko on menossa miehensä kanssa jonnekkin ja poika tulee äidilleni hoitoon.

Vastasin, että valitettavasti emme ole kotona ja heti tuli tenttaus viesti, että missäs te olette? Kun "Matti" niin odottaa, että pääsee teille leikkimään "Martin" (=meidän poika) kanssa, silittämään teidän elukoita (meillä on kani, marsuja ja kaksi kissaa) ja PELAAMAAN pleikalla sitä yhtä autopeliä. Ja sisko oli jo luvannut, että lapsi pääsee kylään.

Ei todellakaan olla huomenna kotona vaan menemme yhden tuttavaperheen isän 30 vuotis päiville (ja sanoinkin tuon äidilleni). Ja toisekseen, kummipoika sai leikkiä meidän lasten kanssa sydämensä kyllyydestä torstaina, kun oltiin heillä koko päivän.

Eikä tämä ollut todellakaan eka kerta eikä varmaankaan viimeinen. Ollaan yritetty miehen kanssa vääntää rautalangasta, että vieraat ovat meille tervetulleita, mutta siitä pitäisi ilmoittaa PARIA päivää aikaisemmin, koska A) esikoisella on aika usein viikonloppuisin pelejä (hän pelaa lätkää), B) tuolla meidän keskimmäisellä (eli "Martilla") on lauantaisin luistelukoulu ja kuopus käy myöskin välillä isänsä kanssa luistelemassa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat