Vierailija

Mikä logiikka tässä on? Minusta ei ainakaan mikään kestävä. Tympii kun 4 -vuotiaan kanssa ei saa katsoa kuin jonkun lällyn Mimmi Lehmän, vaikka toi Madagasgar kiinnostaisi, tai Myrsky. Katotaan ne sit DVD:ltä kun silloin ikäraja on 3 vuotta.

Kommentit (9)

ihan älytöntä kuskata pikkulapsia leffaan. Vanhemmat vaan ei keksi mitään tekemistä niille niin pakko on mennä mistä aita on matalin, telkkaria ja elokuvia...

DVD:llekään. Idea on tosin siinä että elokuvateatterissa katsomiskokemus on aika eri kuin kotisohvalla.

Meillä on melkein 6.v tyttö joka on hyvällä mielikuvituksella varustettu joten usein on aika pelokas elokuvateatterissa mutta kotona samat leffat menee ihan hyvin. isompi veljensä samanikäisenä ei arkaillut eikä pelännyt mitään, tilanne siis ihan eri.

Joten omaa järkeä on syytä käyttää. eikä se Mimmi Lehmäkään ole lälly vaan ihan kiva tarina etenkin jos on vielä lukenut niitä kirjojakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja silloin katsottiin jo 9 vuotiaana Manaajaa ja Kauhun riivaamia innoissaan eikä kauhuissaan. Mitä ihme nynneröitä nää nykyajan lapset, jotka eivät saisi mitään katsoa. Pumpulissa kasvattamista, sanon ma.

Sehän maksaa tarkastuttaa niitä siellä missä ikärajat määrätään, just naureskeltiin esim .sitä että Pieni Talo Preerialla dvd-boxin ikäraja oli K18. Noiden boxien tarkastus saattaa tulla kohtuuttoman kalliiksi jos haluaa pitää boxin hinnan kuitenkin edullisena.. Mutta tämä ei kyllä päde ap:n esimerkkiin kun elokuva on kuitenkin tarkistettu kun siinä ei ole sitä k18 leimaa.

mutta useinhan elokuva on paljon pelottavampi siellä teatterissa, meteli on kova ja pimeää. Ainakin meidän lapsi oli ihan kauhuissaan elokuvissa mutta katsoo samaa elokuvaa kotona, kun vanhemmat on vieressä kotisohvalla ja asiasta voi puhua kesken elokuvan. Teatterissa ei onnistu kun äänet on niin kovalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat