Tänään nähtyä lasten Wc citymarket yäk, vanha mamma ikää yli 70v

Vierailija

tuli lasten vessasta kun odotin vuoroani (yli 10min) lapseni kanssa vaipan vaihtoon. Mamma sanoi ulos tullessa anteeksi kamala haju... menin sisään joka paikassa ulostetta, ja likainen iso vaippa. Emme menneetkään vessaan, sitten mamma lähti kärryillään eteenpäin , kädet olivat aivan ulosteessa. Siinä se etenei kohti ruokapuolta ja koskettelemaan tuotteita. Itse suuntasin kohti infoa ja pyysin vessan siivousta. HUh, tuokohan on myös minun vanhuuteni kohtalo ....lasten vessaan vaipan vaihtoon.

Kommentit (9)

siis tämä voi olla / on hyvin todennäköisesti omakin kohtalo. Tai jotain vastaavaa. Tulee niin seniiliksi ja dementoituneeksi,e ttei enää jotain käsien pesua muista.Saa pärjäillä ittekseen. Sulkija- ja lantionpohjanlihakset ihan huonona (itekin 4 lasta jo tehneenä, lisääkin toivoisin.. mutta vaikka miten jumppais lantionpohjaa niin mistä sen tietää mikä kunto on vanhana).Ja terveydenhuoltoa huononnetaan koko ajan. Etenkin vanhustenhoitoa :-(.Oikeesti tästä pitäs olla paljon enemmän ahdistunut kun jostain Yellowstonesta - vanhuus koittaa vääjämättä kaikille, jos tavallaan "hyvin" käy. Ja tääkin mummo oli siis vielä HYVÄKUNTOINEN, kun eleli itsekseen ja kävi kaupassa jne.

Muistan kun pari vuotta sitten käytiin nyt jo edesmennellä isotädillä kylässä. Hän asui yksin. Hänellä oli HIRVEÄ haju vessassa, ja siellä oli jotai ihme muovikippoja, joissa siis ihan varmaano li virtsaa! En tajua miksi hän oli pissatippoja kerännyt johonkin viilikippoihin.

Varmaan joku dementia juttu, kuulin myöhemmin että kahviakaan ei saanut keittää kun vettä piti säästä... yms. ihmeellistä eli vissiin oli yrittänyt säästää wc:n vetämisestä vettä?

säälitti mamma, joka ei ole pystynyt kunnolla vaippaansa vaíhtamaan. Pakko se oli tehdä lasten hoitohuoneessa. Ei sitå normaalikopissa voi tehdä. Olisin rientänyt perässä ja käskenyt käsien pesulle.Tulvaisuudessa pitää olla varmaan vaipanvaihtokopit kaikenikäisille.

Kyllä se monen kohdalla on suoranaista heitteillejättöä, ei riitä enää kotihoidon käynnit. Eipä se hoitokotikaan näytä olevan sen parempi paikka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat