Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Elikkä sellaista kyselen että mahtuupiko Brio Twinette- vaunuihin Brion oma kova kantokoppa vai pitääkö alkaa uutta pehmeää mallia ostamaan?

Muutenkin kaikki kokemukset kyseisistä vaunuista otetaan enemmän kuin ilolla vastaan!=) :D

Kommentit (3)

Twinetet on aivan mahtavat!Liikun paljon pitkiä lenkkejä lasten kanssa ja meillä jopa kohta nelivuotias esikoinen mahtuu hyvin Twinetteihin! Istuu siinä mielellään vuoden ikäisen pikkusiskonsa kanssa. Ja nuo erikseen säätyvät selkänojat ja jalkatuet ovat hyvät.Aikoa miinus näissä on se, ettei työntösuuntaa saa vaihdettua. Itse hankin nämä vasta kuopuksen ollessa 10-kuinen, joten en viitsinyt enää uusia rattaita ostaa. Brion Double Wavet olisin muuten ostanut. Mutta Twinettejä oli paljon myynnissä käytettyinä, kun ei niitä enää valmisteta ja päädyin sitten niihin. Mutta siis mielestäni vastasyntyneen kanssa tuo työntäjää päin oleva vauvankoppa olisi parempi, kun näin vuosikkaankin kanssa tuntuu vähän hassulta työntää niin, etten näe lasta ollenkaan...Mutta muuten hyvät rattaat!Nalle

Kiitoksia kovasti vastauksesta!

Meillä nyt toinen tulossa ja tämä eka on melko pitkä kinttuinen niin uskoisin näitten Brion vaunujen olevan hyviä. Mä ajattelin et ei mahda millään kolmipyöräsillä lumihangessa matka taittua...siispä itsekkin mieltyny perinteisiin malleihin!=)

Toivottavasti pieni sisarus saa pian teillä alkunsa ja pääsette tekin taas pähkäilemään tuplien ostoa! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli taannoin ko. tuplat.

Meillä 7/02 ja 2/04 syntyneet pojat, eli ikäeroa 1 v 7 kk.

Hankimme uusina (vuoden 2004 mallia) Brion Twinetet, ja olimme TODELLA tyytyväisiä kärryihin.

Meidän isompi poika ollut aina ikätovereitaan pidempi, ja mahtui todella hyvin pikkuveljen vierelle noissa rattaissa.

Vauvalla oli alkuun pehmeäreunainen (kovapohjainen) kantokassi, hyvin pärjättiin noin, vaikka talvivauva tulikin.En usko, että "normikokoinen" kovakoppa mahtuu, mutta luin jostakin (myöhemmin), että Briolla olisi joku erä ollut myynnissä kapeampaa mallia olevaa kovaa koppaa.Twinetet olivat mielestäni tilavat lapsille, mutta kuitenkin sen verran kapeat kokonaisleveydestään, että mahduimme hyvin niillä kaikista ovista, niin kaupoilla, busseissa, junissa jne.

Tosi jykevä jousitus, jykevät olivat työntää.

Alakori olisi voinut olla hiukan isompi, mutta pärjäsimme hyvin noilla silti.

Alakorissa matkasi useinkin 5-henkisen perheen ruokakassit sekä poikien vaipat.

Erikseen säädettävät selkänojat sekä jalkatuet olivat mielestäni aivan ehdottoman hyvät (kaikissa tuplissahan ei näin ole).

Kankaat sai helposti irti pesua varten, ja uudenveroisina lähtivät meiltä uuteen kotiin, kovasta käytöstämme huolimatta.

Ainakin meidän farmarin takakonttiin mahtuivat hyvin kasattuina.Nää on niin makuasioita, mutta itse tykkäsin kovasti noista, enkä kuuna päivänä havitellutkaan 3-renkaisten tuplien hankintaa.

Tykkään enempi ns. perinteisen näköisistä/ominaisuuksilla varustetuista rattaista.Nyt perheessämme liki 4 kk vanha kuopuspoika, jolle havittelemme pientä sisarusta ;)

Jos ikäeroa tulee taas suht vähän, tulee tuplien hankinta taas eteen.

Voisin valita uudelleenkin Brion Twinetet, tai toisena vaihtoehtona pitäisin meille Brion uudempaa mallia olevia tuplia (enpä nyt muista mallin nimeä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat