Meillä olis ilmainen risteily, mut lapsia ei saada mihinkää:(

Vierailija

Ollaan saatu aikoja sitten lahjaksi kallis risteily kaikilla herkuilla. Ei olla saatu lapsia mihinkään hoitoon ja nyt se on menossa tän kuun lopussa umpeen.Veetuttaa suorastaan, tekis melkein heittäytyä lattialle kiukuttelemaan ja pirauttaa muutama kyynel.

Kaks isompaa saatais hoitoon, mutta meidän 1v9kk vanhaa nuorinta ei huoli kukaan.Ollaan viimeks oltu 2006 kesäkuussa kahdestaan jossain ku päästii häämatkalle... Nyt alkais olee tarpeessa kahdenkeskinen aika ja kun olis niin kivat puitteetkin sille.Harmittaa, joutuu varmaan ottaa lapset sinnekkin mukaan...

Sivut

Kommentit (19)

No ratkastiin nyt asia niin että lapset tulevat mukaan ja itseasiassa varattiin jo matka:)Kyllähän se aika joskus tulee kun lapset kasvaa ja meillä aikaa enemmän toisillemme. Tai siis aikaa ilman lapsia.5 vuotiaat kaksoset olivat aivan onnestaan kuulessaan pääsevänsä laivalle, heitä kun katsoi, ei enään ainakaan niin paljon harmittanut :)

Niin se meilläkin menee. Samanlainen kallis risteily ja menossa umpeen.

Tai niitä on kaksikin, tai olis saatu vielä pari lisäksi, mutta kun ei niitä ehdi käyttää, eikä kukaan tuttavakaan jaksa tai ehdi, vaikkei oo lapsiakaan!

lomasta. Lapset on kymmenen vuoden päästä varmaan jo niin "isoja" et päästään sitten kahestaan johonkin ees yheksi yöksi.

10 vuotta menee luvattoman nopeesti ja sitten sitä aikaa on ihan riesaksi asti kaksin. sillon varmaan kaipaa ees joskkus lapsia mukaansa matkalle.

Meillä myös 3 lasta.

Kaikki reissut tehdään aina koko perheen kesken, muita vaihtoehtoja ei ole olemassakaan. Meitä asia ei edes harmita, koska emme ole koskaan mitään muuta olettaneetkaan elämästä lasten kanssa.Lapset mukaan ja mieli ylös. Vietätte koko perheen yhteisen mukavan risteilyn, syötte hyvin ja avaatte skumpan, ei lasten länsäolon vuoksi tarvitse täysin tipaton olla. Lapset nauttivat laivalla olosta, heille suunnatusta ohjelmasta ja hyvästä ruuasta.

Lainaus:


10 vuotta menee luvattoman nopeesti ja sitten sitä aikaa on ihan riesaksi asti kaksin. sillon varmaan kaipaa ees joskkus lapsia mukaansa matkalle.
Toi on kyllä totta vaikkei sitä aina, tai oikeasti ikinä, muistakaan ajatella. Mä mietin tätä tossa yks päivä kun seisoin kyllästyneenä pihalla vahtien lapsia. Ajattelin, että voi kun vois tehdä sitä tai tätä tai tuota... Ja sitten mietin, että ei mene kuin muutama vuosi ja ne ei enää tuossa jaloissa pyöri ja 15v niin muuttavat pois. On se sitten kiva katsella tyhjää pihaa... Varmasti tulee hetki kun kaipaan noita kauhukakaroita ;-)

Lainaus:

tuo muksut meille. Mä tuon sit teille kun me mennään!
Pitäs oikeesti laittaa joku hoitopiiri sellaisten ihmisten kesken pystyyn joilla ei ole oikeasti hoitopaikkoja..:)ap

Ilman että ottaisi isompia, taitais nousta aikamoinen haloo, hekään kun eivät ole laivalla ennen olleet,Eniten todellakin haluttais päästä kahdestaan, ja sehän tässä ottaakin päähän kun on aina raahattava lapset joka paikkaan mukaan... Mitäpä sillä shampanja pullollakaan tekis, joka tulee siis tässä paketissa mukana, jos lapsetkin siellä ovat,Tiedän, on lapsellista itkemistä tälläisestä, mutta en voi mitään.Ja nyt kun katson noita lattialla tappelevia kolmea, niin hohhoijaa, noiden kanssa risteleekkö??????:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat