Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tai oikeastaan muutama nimi onkin jo mutta niiltä tuntuisi puuttuvan kaveri vielä.. Eli aika vahvana on ollut Otava.. Nyt kun poikanen syntyi 23.12. niin Noel (kaunis nimi ja kuulemma ranskaksi "joulu") on tullut hyvin vahvaksi Otavan rinnalle..

Otava Noel __?__ ja Noel Otava __?__ ... Jotenkin kun se Otava on ollut alusta saakka suosikkina niin en osaa enää luopua siitä, ja kutsumanimi täytyy olla se ensimmäinen nimi.. Mutta kummin päin vaan laittaa niin kolmas nimi tarvittais.. ?? Obelix oli aika hauska minkä löysin kans =) Kolmanneksi nimeksi siis .. Oiskos jollain ideoita mikä sopeis jatkoon..??

KIITOS =)

Kommentit (11)

hienoista ehdotuksista !! Niinpä, kumman näköinen on enemmän, Noelin vai Otavan... ??? Hän on rauhallinen kaurispoika, siinä rajalla kuitenkin ettei ole jousimies.. Jotenkin hän Noelilta enemmän näyttää, kaunosieluinen pikkuinen =) Mutta se Otava, siinä olisi särmää enemmän.. Isosiskot ovat Pinja ja Nuppu.. Otava sopisi merkityksellisesti paremmin sarjaan, mut Noel kuulollisesti =) Tosin, mitä merkitystä on miten sopii sarjaan, pojalle itselle nimeä haetaan.. =) On tässä hetki aikaa vielä miettiä.. ristiäiset on kuun vaihteessa.. Ei oo helppoo !!! =)

Otava ja Noel ovat molemmat hienoja nimiä. Mielikuvissani Otava on vahva ja Noel kaunosielu :o) Tässä joitakin ehdotelmia kolmanneksi nimeksi:Otava Noel Anttoni

Otava Noel Apollo

Otava Noel Aurelio/Aurelius

Otava Noel Benjamin

Otava Noel Kaspian

Otava Noel Mateus

Otava Noel Salomo(n)

Otava Noel Simeon

Otava Noel Viljamo

Otava Noel VäinämöNoel Aarre Otava

Noel Nieto(s) Otava

Noel Nuutti Otava

Noel Ohto Otava

Noel Ukko Otava

Noel Viima OtavaNoel Otava Ossian

Meillä on ollut nimipyörityksessä nimi Nikolai, se nimi on suvussakin, mutta meistä se kuulostaa liian venäläiseltä... Ja nyt olenkin koittanut ajaa miehelle läpi Otava Noel Nataniel.. =) Minusta tuo Nataniel on suloinen, sopivan erikoinen sekin, vain 11 näyttää saaneen sen nimen aiemmin. Ei ole myöskään liian ulkolainen kun ei ole sitä H-kirjainta (Nathaniel)...Tänään tuli seurakunnasta rekisteröintilaput joihin se nimi sitten pitäisi kirjata. Kirjoittaa siis pienen ihmisen läpi elämän kantava nimi. Niin suuri vastuu ! =)

näistä mieluisuusjärjestys1.Otava Noel Nikolas - jouluinen ja sointuva :)

2.Otava Noel Nikolai - minusta ei liikaa venäläinen, sanoisin jopa suomalaisempi kuin Nataniel

3.Otava Noel Nataniel - minustakin jotenkin outo... makunsa kullakin :)omat ehdotukseni olisivat Otava Noel Ossian tai Otava Noel SebastianTiina :)

ensi su on ristiäiset

ja nimi ei ole viel päätetty !! Huomenna pitäis papille nimi myös kertoa ! Otava Noel Natanielia olen ehdottanu mutta miehen mielestä liian outo.. Mitä mielipiteitä nimet teissä herättää ?? Jotenkin on umpikujassa jo kun on koittanu pyöritellä niitä nimiä.. mutta nämä nimetOtava Noel Nikolai ??(pojan isän äidin toinen nimi oli Nikolai, minusta liian venäläinen??)Otava Noel Nikolas??Otava Noel Nataniel??Otava Noel... ? .... ???? Mikä olisi naseva jatke noille kahdelle ??MIelipiteitä ja näkökulmia kaivattaisiin, kiitos =)

minusta Otava ois parempi etunimi. Pinja, Nuppu ja Otava :) Nuppu ja Noel kuullostais liikaa kaksosilta.

Lainaus:

Tosin, mitä merkitystä on miten sopii sarjaan, pojalle itselle nimeä haetaan... =)

totta, totta :) jotenkin vaan aattelen, että suamalaisten suussa Noelista tulee se Noeli...Otava Noel Johannes tai Noel Nuutti Otava ois mun ehdotukseni :)

Hienoja nimiä olette miettineet :) Otava on minusta miehekäs nimi, Noel enemmän herrkkä ja runollinen. Joten täydentävät toisiaan hyvin. Kumpaa poika mielestänne enemmän muistuttaa Otavaa vai Noelia? Sen perusteella itse nimen valitsisin. Tietysti Noel tuntuisi syntymäajankohdan perusteella luontevalta. Mutta Otava etunimenä olisi myös erittäin komea! Valitsettepa kumman vain, hyvän nimen poika saa :)

Kolmanneksi nimeksi ehdotan:Otava Noel Nikanor

Otava Noel Nestori

Otava Noel Alarik

Otava Noel Rafael

Otava Noel Nikola(u)sNoel Otso Otava

Noel Sisu Otava

Noel Oiva Otava

Noel Onni Otava

Noel Aarni Otava

Noel Ahti Otava

Noel Jalo Otava

Noel Valo OtavaNoel Otava Aukusti

Noel Otava Timotei

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat