Voiko raskausdiabetes aiheuttaa pahoinvointia ja yleistä huonoa oloa?

Vierailija

Minulla on raskausdiabetes ja yhtäkkiä tulee aina välillä todella huono olo, kuvottaa, oksettaa, väsyttää ja tekee vaan pahaa :( Viikkoja 17.

Kommentit (5)

eikös raskauspahoinvoinnin pitäisi näillä viikoilla olla jo ohi tai ainakin hellittää? Eilinen päivä meni aika epäsäännöllisesti syöden, voisiko se vaikuttaa tähän päivään?

ap

Minullakin oli aina iltaisin nukkumaanmennessä, mitä mies ei meinannut ekassa raskaudessa uskoakaan. " eikös sen pitäisi olla aamupahoinvointi?" Kun kysyin asiasta neuvolassa, siellä sanottiin että voi olla koska vaan ja tuo säännöllinen syöminen tai vähäinen uni vaikuttavat asiaan.

Jos olet syönyt huonosti, nukkunut vähän tms. Ei diabetes aiheuta pahaa oloa.Terv. Kolminkertainen raskausdiabeetikko ja voinut loistavasti kaikki raskausajat

mittaa sokerit - jos arvot eivät ole kohdillaan, huonovointisuutesi johtuu siitä. Mulla oli melko vaikeahoitoinen raskausdiabetes, sokerit olivat korkealla helposti ruokavalioihoidosta, lääkkeistä ja insuliinipiikeistä huolimatta. Aina kun sokeriarvot olivat pielessä, olo oli huono monella tapaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat