Vierailija

ja kysyy usein apua, mutta en halua sanoa mitään, koska asia ei mielestäni kuulu muille. Mies on kovin itsekeskeinen ja määrää perheensä elämää kuusi-nolla. Kun ystäväni oli kerran meillä kylässä tietäen mieheni tulevan kohta kotiin työstä, hän alkoi hätäillä, että pitääkö täällä siivota nyt. Ihmettelin, että tältähän meillä aina lasten kanssa näyttää, relaa nyt, ystäväni ihmetteli, että onko sellaisiakin miehiä olemassa, jotka eivät suutu sotkuista. Kerran hän puolestaan kertoi, että miehelle täytyy tehdä joka päivä eri ateria (ei kahta päivää peräkkäin samaa ruokaa) ja alkupalakin on oltava. Mies on liikeennelentäjä, joten varaa tähän kaikkeen on hyvin. Mitä minun kuuluisi sanoa? EI mitään, kuten ole tähän asti tehnyt vai suorat sanat?

Kommentit (2)

niin joskus toisen ihmisen eriävä näkökulma saa omatkin silmät avautumaan. Voihan olla että ystäväsi haluaa siltikin elää valitsemallaan tavalla ja mikäs siinä sitten, mutta voisit ehkä tahdikkaasti esittää että ei ole tyypillistä tämän päivän naiselle suhtautua noin- ja että on olemassa sellainenkin vaihtoehto että ajattelisi myös itseään eikä suostuisi elämään vain toisen ehdoilla. Mutta muista että kaikilla ei ole rohkeutta tai halua elää omaa elämäänsä vaan mieluummin turvautuvat toiseen- ja silloin on niin voitava tehdä. Se mikä sulle sopii, ei älttämättä toisella toimi.

Mut jos olisin hyvä ystävä, valottaisin oman elämäni kautta tilannetta ja natiasin muutaman hyvän ajatuksen. Ja sitten kunnioittaisin hänen valintaansa ja tyarjoutuisin myös tueksi jos tarvitsee. Jos muutosta haluaa, tuosta tilanteesta voi olla vaikeaa ponnistaa yksin.Kamalaa kyllä, että joku uhraa elämänsä puunaamalla miehelle tuollaista sovinistista todellisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat