Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Joo tiedän että täytyy käydä kyselemäsä tarjouksia, mutta tekeillä olisi siis remontti 15 neliön omakotitalon keittiöön. Kaikki kodinkoneet ovat juuri uusia eli lähinnä keittiökaapit, lattia ja seinät menee uusiksi. Samoin liesituuletin. Puuhella säästetään!

Kommentit (6)

niiden hintaa en osaa kyllä ees arvioida kun meille tehdään myös saunaremppa ja kaikki sähköjutut on siinä samassa könttäsummassa. villi veikkaus et keittiön sähkösysteemit jotain 200-400€.

ikea-keittiö (tiedän et moni ei tykkää mut meille sopii), 3000 eurolla kaikki, työhön ei menny rahaa. on muuten helppo koota noi ikea-kamat, et jos itse tekee niin kummasti helpottaa! tiedän monia muitakin, jotka on tehnyt ikea-keittiön. mut kuka mistäkin tykkää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli ei mitään kustannuksia tullut, meillä kun ei mitään putki juttuja mennyt vaihtoon. Sähköt vedettiin uusiks mut ne liitännät kävi tekemässä erittäin hyvä tuttu eli ei veloitusta...

oli sellaset keskihintaiset, tai no ehkä kuitenkin halvimmasta päästä, ei oo mikään puustelli tms merkkikeittiö.

Liesituuletin maksoi 120€, katto 180€ ja lattia n250€.

Kaikki nämä olis saanut halvemmallakin, kuin myös paljon paljon kalliimmallakin.

Ai niin ja välitilaan tuli tapetti, jonka päälle lasi, tapetti maksoi 25€/rulla (sitä tarvittiin vaan 1 rulla) lasit maksoi jotain alle 100€.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat