minkä ikäinen teillä istuu autossa kasvot menosuuntaan? voiko 1v6kk lapsen jo laitaa

Vierailija

kasvot menosuuntaan. ei enään jalat meinaa mahtua kunnolla ja automatkat yhtä huutoa. eilenkin otin kengät pois automatkaksi että olisi edes vähän mukavee istuu

Kommentit (11)

mutta mikset osta turvaistuinta josta saa turvavyöistuimen myös?

Esim. Recaro Young Sport.. Tilasin Saksasta, maksoi vain 200 toimituskuluineen kun täällä olis maskanu 400eJa kokeiltiin muuten 3v siihen turvaöiden kanssa mutta hän ei tykänny kun luisui siinä alaspäin ksoka 5pistevyöt ei enää pitäny haarojen välsitä kiinni.

Ja hän nukkuu siinä usein niin nyt on vieläkin 4 vuotiaana ihan ne istuimen vyöt siinä.

Tämä siksi, että käytössä olevan Britax First Class -istuimen käyttöohjeiden mukaan istuin tulee kääntää kasvot menosuuntaan, kun lapsi painaa 13 kg. Mitäpä siinä sitten voi tehdä. Eikä istuin ole kuin neljä vuotta vanha.

Lapsia on perheessä vain kolme, mutta molemmissa autoissa on kaikille istuimet, joten saman lapsen istuin on käännetty "kahdesti". Esim Golfin farmasissa meillä istui 3v 9kk ja noin 100 cm pitkä lapsi tyytyväisenä selkä menosuuntaan Aktan Duoflexissä aikanaan.Kuopus istui kaikkein pisimpään selkämenosuuntaan eikä hänkään valittanut tilasta.Selkämenosuuntaan istuimina meillä on ollut Aktan Duoflex, Britaxin Two-Way Elite ja Graco Duoflex XTP.

johon lapsi mahtui kolmevuotiaaksi asti selkä menosuuntaan. Auto on pienehkö farkku. Ihan normaalikokoinen lapsikin. Ihmettelen aina näitä viestejä, että pikkutaaperot ei muka mahdu istuimiinsa!

Meillä on nyt vanhempi laspi 2v1kk ja nuorempi puoli vuotta.

Vanhempi on vielä selkä menosuuntaan, vaikka jaloilla ei paljon tilaa enää olekaan. Mutta saa olla niin kauan selkä menosuuntaan, kunnes pienempi ei enää mahsu kaukaloon. Onneksi nuorempi on melko pieni, että toivottavasti mahtuu vielä muutaman kuukauden olemaan kaukalossa.

Mutta sitten kun pienempi pitää siirtää isoon istuimeen, on pakko laittaa vanhempi kasvot menosuuntaan, koska ainakaan meidän autoon ei pysty laitaa kahta istuinta selkä menosuuntaa, tai kuskille ei jää tilaa.Mikähän istuin kannattais vanhemmalle valita, kun nuorempi siirtyy noihin selkä menosuuntaan istuimiin (meillä kaks autoa)? Ajateltii turvavyöistuinta, mutta onko se oikeesti turvallinen alle kolmevuotiaalle?? Ja kun niitä pitäis olla kaksi, niin ahdistaa, jos n taas maksaa 300€/kpl, vaikka eihän turvallisuudesta saa tinkiä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat