Miten tällaisesta äidistä voisi pitää ov.

Vierailija

On polttanut tauotta 15-vuotiaasta ja ryypännyt koko aikusikänsä. Raskauden aikana veteli kännejä joka päivä kirkkailla ja poltti 2 askia röökiä päivässä.Lapsensa synnyttyä jätti tämän usein kotiin yksin ja painui baariin jo aamulla heti kun isä oli lähtenyt töihin ja viihtyi siellä yöhön asti.Yritti myös tappaa ainoan lapsensa useita kertoja mm. hukuttamalla ja työntämällä vaunut sulaan jäähän.Vanhempana pani lapsensa siivoamaan omia oksennuksiaan. Lapsi mm. sairastui keuhkokuumeeseen jatkuvan sisällä tapahtuvan ketjupolton seurauksena.Ryyppäsi lapsilisät, ei ollut varaa ruokaan Koko suku tiesi tästä, mutta kukaan ei puuttunut asiaan. Isoäiti vain tuhahti, että ihme , että susta on noinkin terve tullut.Nykyään äiti on yli 60-vuotias. Kukaan ei ilmoittanut sosiaalitoimeen, vaikka koko suku tiesi asioiden laidan.Nykyään äiti hamuaa lapsensa isoisältään jättämiä perintöjä itselleen. Pitäisikö tällaista äitiä rakastaa?Kyseessä mieheni, joka jäi pitkän oikeustaistelun jälkeen väkivaltaiselle isälleen joka hakkasi ja potki tätä joka päivä aikuiseksi asti eikä saanut apua mistään.

Sivut

Kommentit (39)

Minusta hälyttävintä koko tarinassa on että miehesi eli väkivaltaisen isän kanssa lapsuutensa.Viis tuosta äidistä, ryyppäsi tai ei, jos siinä ei lapset olleet vaarassa. Toki joku vaunujen hukuttaminen on aika järkkyä mutta kai mm. näiden syiden takia äiti menetti huoltajuuden...Millainen ihminen miehestäsi on mahtanut tulla. Kiinnostaisi.

kannattaa pitää mahdollisimman kaukana omasta elämästä.Anteeksi voi yrittää antaa, mutta vaikka kyseessä olis oma äiti, ei hänen kanssaan tarvitse olla tekemisissä jos asiallinen kanssakäyminen (jonka te voitte määritellä omien voimienne mukaan) onnistu.

Älykäs tyttö ja koulunsa priimus. Tuollaisesta lapsuudesta/nuoruudesta ei vaan selvinnyt ilman traumoja. Lahjakkaasta tytöstä tuli narkkari ja on nykyisin vankilassa ties mistä rötöksistä...

Siis tarkoitin että viis äidistä, ei hänestä tarvitse todellakaan kenenkään pitää. Menetti jo huoltajuuden, se osoittaa jo äitiyden kelpoisuuden...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat