G: Paras asuinalue autottomalle yksinhuoltajaperheelle Uudellamaalla.

Vierailija

Hyvät koulut ja palvelut sekä julkiset liikennevälineet kävelyetäisyydellä.Ei sellaista tai ollakkaan,

Sivut

Kommentit (18)

Ehditkö vielä neuvomaan?Mistä voi hakea vuokra-asuntoja?

Entä aso-asuntoja?Rahaa on jonkin verran takana (n. 100.000) kunhan tämä koti saadaan myytyä.

Mä ainakin viihdyin täällä Lepuskissa niin ydinperheellä, yksinhuoltajana kuin nyt uusperheelläkin. Yhteydet Helsinkiin on hyvät. Espoon sisäinen liikenne on tietty huonompaa, kuten kuvaan kuuluu ylipäätään Espoossa.

Millaiset koulut Leppävaarassa ja Olarissa?

Onko asiallista porukka vai häiriköitä kuten esim. Vuosaaren maajanmuuttajavoittoisissa kouluissa/ -luokissa.

niin asuin siellä muutaman vuoden. Kouluja ei pienet lapsemme vielä käyneet mutta niitä on kehuttu. Palveluja on runsaasti mm. Iso Omena ja Tapiola. Länsiväylää ja kehä II pitkin pääsee moneen suuntaan busseilla. Huono puoli on se että asunnot ovat melko kalliita.

Mut joo, jos tarkoitit Etelä-Leppävaaraa, niin täällä on kaikki tarvittava. Kauppakeskus Sello, jossa 2 isoa markettia. Koulu, päiväkoteja, Kela löytyy, pankkeja ja julkinen liikenne toimii. Juna-asema kävelymatkan päässä, samoin bussit. Niin ja nyt on vielä oma leffateatterikin :-D Ei täältä tarvii lähteä mihinkään juuri koskaan.Ilman autoa ollaan pärjätty loistavasti.

ainakin VAV:ilta (www.vav.fi), samoin vuokra-asuntoja. Asot uusia, kuten kaikki asunnot täällä, ja niistä maksettava kuukausivuokra kohtuullinen. Satatonnia ei riitä kolmioon täällä mitenkään päin, se on 250t selällään, jos Kartanonkoskelta kolmionkin meinaa hankkia. Meillä aso-kolmio 2005 rak. talossa, sain asunnon hyvin nopeasti (jonotusnumero tosin oli jo melkein vuoden vanha) ja aso-maksu 26000. Vuokraosuus 620. Kannattaa heti pyytää aso-numero Vantaan asuntotoimistosta, käy koko pk-seudun alueen asoihin.Lama on ohi jossakin vaiheessa, joten en viitsisi lietsoa sillä. Kartanonkoskelle ja Ylästöön nousi koulut, jotka on vertaansa vailla. On englanninkielistä kouluakin jne. Vantaan taloustilanne on tietenkin Espoota kehnompi, mutta opetuksen tasoon se ei välttämättä ensimmäiseksi vaikuta.

Ja mä oon sen vanhempainyhdistyksen pj, terkut vaan tutuille! :-) Hyvältä vaikuttaa, tyttö on nyt käynyt koulua siellä menneen lukukauden. Kesällä tänne muutettiin.-3-

Ennen kuin lainaan Ruusutorpan kirjoittajaa niin huomautan minäkin, että kirjoitusten järjestys näköjänsä vaihtuu. Kolmoselle merkattu meneekin vitoselle tms.

Siitä viis.

Meidän lapsi käy Ruusutorpan kouluaJa mä oon sen vanhempainyhdistyksen pj, terkut vaan tutuille! :-) Hyvältä vaikuttaa, tyttö on nyt käynyt koulua siellä menneen lukukauden. Kesällä tänne muutettiin.-3-

Asutko kerrostalossa? Voiko suositella kerrostaloalueita sillä suunnalla?

Millaiset koulut ovat? Ala- ja yläaste? Entä lukio?Ovatko Sellon läheisyydessä olevat asunnot kovin rauhattomia?ap

Onko harrastuksia? Millaisia asioita arvostat? Minkä tyyppinen työ ja missä? Onko rahaa käytettävissä? Pitäjänmäki/Pajamäki länsi-Helsingissä ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella, puistoja, lapsiperheitä ja tavallisia ihmisiä suurinosa asujista. Itse olemme viihtyneet, vaikka emme yh-perhe olekaan.

peukkuja täältä. Kaukana kaikesta ja toisaalta lähellä kaikkea :D Oon tykästynyt aivan kovasti, kun erotessani tänne lapsen kanssa keväällä muutin. On vuokra-asuntoja, aso-asuntoja ja omistusasuntoja joka koossa ja hintaluokassa. Useita kouluja, lasten kerho- ja harrastustoimintaa, kirjasto, kauppakeskus Jumbo ja miljoona muuta kauppaa ja markettia kävelymatkan päässä, Tikkurila bussilla 10min ja sieltä juna kaikkialle, keskustaan bussilla noin 30min.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat