Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli miten hoidatte isommat kotityöt esim. siivoushommat pienen lapsen/vauvan kanssa? Odotatteko aina sopivaa tilaisuutta (lapselle hoitaja) vai teettekö miten? Meillä esim. vaikea imuroida, kun lapsi pelkää tai mitään muuta isompaakaan tehdä ilman, että menee "rääkiksi" vaikka miten yrittää. Lapsi on kohta 8kk..

Kommentit (3)

meillä lapsi mukana tai matkasängyssä. Joskus päiväunilla. Osta Mll lapsenvahti ulkoilee lapsen kanssa jos pelkää imuria. Kannattaisi totuttaa vai onko jotenkin poikkeava ääniyliherrkkä lapsi?

Itse yritin imuroida kun lapsi oli partsilla päikkäreillä ja silloin kun ei onnistunut noin niin sitten vaan kylmästi imuroin ja pitsu huus pinniksessä,en usko että sai elinikäisiä traumoja tuosta,tottui imuriin jossain 2v tienoilla.

Meilläkin tuottaa vähän ongelmia isonpien siivousurakoiden teko. Lapsi vaatisi jatkuvasti huoiota ja on huono nukkumaan. Ja töissäkäyvänä pienipalkkaisena on aina aika ja raha kortilla, joten avun palkkaaminenkaan ei käy kuin harvoin. Ja kotona ollessa odottaa kotityöt, joita on aina rästissä enemmän kuin laki sallii!Lapsi sai fysioterapeutilta ohjeet kotijumppaan, kun on vähän jäljessä ikäisistään fyysisessä kehityksessä ja aina, kun ten kotitöitä on huono omatunto, kun en ehdi leikkiä/jumpata pojan kanssa.... Helppo tietysti sivullisen sanoa, että kai sitänyt ehtii sen 15 min jossain välissä...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat