Kyllä tuo Virpi Kuitunen on kovassa kunnossa!

Vierailija

Samoin Saarinen. Kiva seurata hiihtoja taas pitkästä aikaa.

Sivut

Kommentit (18)

Minusta jos rehellinen huippu-urheilu ei onnistu, voi koko touhun ihan hyvin lopettaa kokonaan. Saman rahan voi sitten käyttää vaikka lasten urheilumahdollisuuksiin. Olisi paljon enemmän hyötyä kansanterveyden kannalta.

lyhennettyä kolmeen kuukauteen, kun 'eivät ymmärtäneet' mitä heille tehtiin. Kansainvälinen toiminta oli sen verran tasa-arvoista, että siellä heillekin annettiin sama kilpailukielto kuin miehille. Mutta kyllähän 'virallinen totuus' oli Suomessa se, että Kuitunen oli viattomampi kuin miehet.

Ylipäätään tosi sovinistista ja naurettavaa syyttää Isometsää ja muita dopingista, ja sitten silitellä kiinnijääneiden tyttöjen päitä, että eihän ne mitään ymmärrä.

Tämän päivän hiihto oli todellinen tahdonvoiman riemunäyttö, kovalla tahdolla vaikka läpi harmaan kiven tuskista välittämättä. Ja rahaakin tuli mukavasti kummallekin suomalaiselle, Kuitunen on ansainnut tänä kautena jo 126 859 euroa ja Saarinen 100 952 euroa.

Ja puhuihan se Kyrö jostain uudesta doupista, joka maksaa 5000 dollaria per laaki. Noilla tuloillahan se on pikkuraha, hyvin jää vielä vähän vaivan palkkaakin.Itse en luota tohon Kuituseen, enkä sen puoleen mihinkään huippiu-urheiluun pätkääkään. Enkä kyllä luottanut ennen näitä käryjäkään, joten sinänsä yhdentekevää. KAIKKI huiput douppaa, se on fysiolginen mahdottomuus, että ihminen pystyisi esim. juoksemaan koko ajan paremmin ja paremmin.(tosin nuo yllä mainitut tulot lienevät VIIME vuoden tuloja, toivon ainakin)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat