Op-prime ja oma marginaali - auttakaa tyhmää

Vierailija

Meillä on lainassa puoliksi kiinteä korko ja puoliksi op-prime, Op-prime on laskenut nyt 3.5%:in, lainan tiedoissa op-prime on kuitenkin 3.85.Tarkoittaako tämä nyt sitä, että tuo marginaali on meillä 0,35 - olen aina luullut, että marginaali kuuluu tuohon primeen?Jos tuo on se marginaali, miltä se kuulostaa? Onko 0.35 ihan hyvä?Isäntä on nyt reissussa, joten en voi häneltäkään tarkistaa, joten osaatteko te, kaikkitiet'ävät av-mammat valaista minua tässä asiassa?

Kommentit (4)

eikä valuutan arvoa tekohengitetä, kuten markan kanssa toimittiin 90-luvun lamassa. Eli ihan euron ansiota on nyt nuo matalat korot.Onhan se selvä, että suurimmalle osalle ihmisistä nyt jää paljon enemmän käyttörahaa kuin aiemmin, toivottavasti raha lähtee kiertoon, niin että taantumasta ei tule kovin syvää.

on siis tuo 0,35 %, joka on ihan hyvä. Varsinkin nykyisessä tilanteessa erittäinkin hyvä, tuollaista tuskin enää saisi.Mutta miksi kakkosesta on hassua, jos korot ja polttoaineen hinta tippuvat? Niinhän yleensä taantumassa tapahtuukin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat