vaikea tilanne:( haluan lapsen vaikka tiedän että en nyt jaksaisi..mitä sinä tekisit?

Vierailija

ollaan miehenkanssa puhuttu että 4-5v päästä vasta tehdään lisää jos tehdään. lapset nyt 3v ja 1v6kk

mies ei todellakaan nyt halua lasta ja minulla alkaa vauvakuume nostamaan päätään. toisaalta tiedän että en varmaan nyt jaksaisi kaikkia niitä yöheräilyjä mutta toisaalta haluan niin kovasti ihanan piene tuhisevan nyytin ja sen tunteen kun saa lapsen rinnalle syntymänjälkeen ensimmäistä kertaa.

sen kyllä tiedän että miehelleni jos oikein puhun saan hänen pään käännettyä;)

tuntuu että jokapuolella on pieniä lapsia ja raskaanaolevia naisia.mitä tekisitte tilanteessani?

Kommentit (8)

ja 3-4 lasta haaveissa.

alunperin olimme ajatelleet tehdä 2 lasta sittenkun vanhemmat lapset lähtevät kouluun. olisivat sitten ne samaa sarjaa ja nuo samaa sarjaa:) ettei ole yksi lapsi joka 4v nuorempi.en oikeen osaa selittää mitä meinaan. mutta tuntuu että en nyt jaksaisi odottaa enään 4-5v-ap-

Lapset 4v. ja 1v 8kk.

Mulle on tullu vauvakuume, miehelle ei.

Mutta mitään en tee, en voisi kuvitellakaan että "tulisin jotenkin silti raskaaksi" vaikka käytän ehkäisyä (jos tiedätte mitä tarkoitan=)).

Eli odotellaan ja katsellaan.. =)

olisivat lapset sen vähintään 9 kk vanhempia. Elämä olisi siis jo helpompaa. Uskoisin, että vauvan tultua taloon jaksaisit kyllä.Toisaalta, myös parisuhde on tärkeä, lasten henkinen koti. Entä jos mies ei jaksaisikaan? Niitä tarinoita täällä on viimeaikoina ollut paljon. Siis toisinsanoen: ehkä kannattaisi vähän odottaa, että miehesi jakaisi tuon innon. On niin ihana riemuita raskaudesta yhdessä!

ihan ilman ehtoja maailmaan, kokonaan toivottuna. Sinä olet jo äiti. En siis hankkisi lasta sinun tilanteessasi. Todennäköisesti hormonisi kannustavat sinua.

Onko perheen talous kunnossa?Meillä on kolme lasta 5 v, 3 v ja 1 v eli noin kahden vuoden ikäeroilla. Lisää lapsia ei ole suunnitteilla ja halusimme kaikki lapset "samaan sarjaan":

aina parempi mitä isompia edelliset ovat ja ilmeisesti et ole kovin vanha vielä. kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa että mielestäni kolme lasta on kovin eri asia kuin kaksi. meillä on esikoinen jo reipas eskarilainen, siis 6v, ja nuoremmat ovat tasan 2v ja vauva 7kk. vielä silloin kun oli vain kaksi lasta, elämä tuntui todella helpolta ja rennolta. ihmettelin mitä ihmiset oikein valitti et lasten hoitaminen on rankkaa jne. mutta nyt kun niitä on kolme, tuntuu et aika ei riitä mihinkään! ei edes ihan perushommiin ja esikoinen on sentään jo noinkin iso. rankkaa ei varsinaisesti ole vieläkään mutta koti on aina sotkuinen ja hädin tuskin ehdin ruokaa tekemään kaikille, vauvaa vielä imetänkin. meillä ei edes olla kovin mustasukkaisia eikä ylivilkkaita, eikä öitä valvota juurikaan, mutta silti elämä tuntuu kyllä aika haasteelliselta! tuntuu et aika ei riitä kaikille lapsille, esikoinen tarvitsisi myös sitä aikaa. niin ja entä ne sairaudet. sen vielä jotenkin hanskaa kun kaksi lasta sairastaa yhtä aikaa, mutta entäs kun kolme ja jos olet vielä itsekin kipeänä! siinä on muuten yhdellä miehellä aika kiire hoidella kaikkia potilaita. kyllä kannattaa todellakin harkita vielä. jos olet niin nuori ettei ole iästäkään kiinni niin odota ihmeessä pari vuotta. ottakaa vaikka koiravauva tässä välillä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat