Voi hitto! Löydettiin ihana asunto.. Johon on tulossa putkiremppa!

Vierailija

Tuuria..

Ei olla vielä käyty katsomassa, mutta kuvien ja sijainnin perusteella ois meillä juuri se mitä on haettu. Sitten viimesenä lukee, että taloon on päätetty tehdä putkiremppa.

Ei siis kai vielä tietoa edes, että millon se ois mahdollisesti tulossa..Nyt kyllä harmittaa, piti tulla tänne purkamaan. Kiitos=)

Kommentit (11)

Vierailija

Voitte tingata hintaa hyvinkin alas. Selvitä putkirempan arvioidut kustannukset, jos ei isännöitsijä tiedä sanoa, niin tee arvio yleisimpien kustannusten perusteella. (kustannukset/neliö*asunnon neliöt)

Vierailija

No siitä vaan tinkaamaan sen putkirempan hintaa pois asunnosta ja ette muuta sinne vaan vuokralle siksi kunnes se on ohi.Kaikkiin taloihin tulee remontteja ja toki tuo putkiremontti on yksi viheliäisimmistä, mutta sekin on kuitenkin vain rahaa ja vaivaa.

Vierailija

Porattiin putkia tietysti muutama viikko, mutta lähdettiin aina lasten kanssa silloin mummulaan kylään. EI todella mikään ongelma! Vesikin oli poissa aina silloin tällöin vaan ja välillä klo 8-17, johon pystyi hyvin varustautumaan! Siitä vaan kaupoille, jos asunto muuten ok! Saattepahan hyvät putketkin kaupan päälle!

Vierailija

Meidän entiseen asuntoon tehtiin putkiremontti, remontti kesti viikon/asunto ja remontin ajan pystyi kotona asumaankin.

Se oli ihan helppo juttu ja asunnon arvo nousi kivasti, heti meni kaupaksi kun myyntiin laitettiin rempan jälkeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat