Miten reagoisit jos tien toiselta puolelta ammuttaisiin raketti talosi ikkunaan?

Vierailija

Tilanne oli tällainen:Uudenvuodenaattona noin klo 18 pientaloalueella ammuttiin raketteja talojen välissä olevalla pienellä tiellä. Yhtäkkiä kuului vähän kovempi ääni. Mieheni meni ulos katsomaan ja huomasi, että meidän ikkunaan oli osunut pieni raketti. Ei mitään vaurioita tai jälkiä tullut.Vastapäisen talon mies sanoi ampuneensa raketin ja sanoi olevansa pahoillaan. Mieheni sanoi, että pitäisi kuitenkin varoa ettei ikkunoihin ammuta.Nyt tänään illalla tuon miehen naisystävä , joka asuu meidän taloyhtiössä sanoi (humalassa) pihalla miehelleni: "Haista paska. Sinä olet se mies, joka kovaan ääneen valittaa rakettien ampumisesta"Kuka teki tässä väärin tai toimi kohtuuttomasti? Olisiko pitänyt alunperin olla vain välittämättä? Kuuluuko se vain hyväksyä, että uutenavuotena raketit saattavat osua toisten ikkunoihin? Paha mieli jäi.

Kommentit (4)

aattona oli kauhea tuuli ainakin pohjoisessa. Se aiheutti varmasti muutamia rakettien harhailuja väärille teille.Humalaisten hourailut voi jättää omaan arvoonsa.

noin olisin minäkin toiminut. Naista hävetti asia ja siksi hän käänsi sen noin päin. Ei kannata paljon miettiä noita reaktioitaan jälkeenpäin. Kannattaa luottaa omaan vaistoonsa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat