Vierailija

Millaiset penkit ne lisäpenkit siellä takana on ko. autoissa? Tekeekö niilä mitään, voiko niissä istua oikeesti (muukin kuin pieni lapsi)??

Sivut

Kommentit (25)

erilliset eli voidaan siirtää vaikka sinne takapaksiin tai ottaa kokonaan pois jos pitää kuljettaa jotain isoa. Eli ihan on tavalliset penkit ne taaksekin laitettavat. Me tosin ei olla ostettu taakse penkkejä kun on vain yksi lapsi. Joskus ollaan kokeiltu vaan siirtää yksi keskipaikan penkeistä taakse kun poika on halunnut istua perällä:)Lainaus:

Millaiset penkit ne lisäpenkit siellä takana on ko. autoissa? Tekeekö niilä mitään, voiko niissä istua oikeesti (muukin kuin pieni lapsi)??

Ja ollaan tykätty kovasti, jo toinen menossa. Mielestäni oli ihan kohtuuhintainenkin vuosimalli -03 viime keväänä ostettiin (eli oli vajaa 5v vanha ja vähän ajettu) ja hinta oli 16.900€.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän istuimissa olevat lapset ovat 4 ja 8 v ja he ovat tarpeen vaatiessa takaboxissa. Paikoilla on aivan samanlaiset turvavyöt kuin muissakin eli sen puoleen ei ole ongelmaa. Jos joku rysäyttää täysillä perään ..... En halua edes kuvitella minkälaista jälkeä sitten tulisi.Kesälomamatkalla meillä on suksiboxi katolla jotta sisätiloja ei tarvitse ahtaa täyteen.

Toistaiseksi olemme koeajaneet vain Mazda5:n. Minusta siinä olivat takimmaiset penkit sinänsä ihan hyvin istuttavat, mutta en tiedä millaiset ne pitkän ihmisen mielestä olisivat (mieheni ei kokeillut). Mielestäni ovat ihan samantasoiset penkit kuin keskirivilläkin. Jos käytössä on 6 paikkaa, vaunut mahtuvat kasattuna "pystyyn" kuudennen paikan viereen. Liukuovi oli plussaa. Ajaessa meitä häiritsi jo 80 km/h:n nopeudessa kuuluva voimakas rengasmelu. Moottoritienopeuksissa sai huutaa vieruskaverille. Eipä ostettu.

yhtälailla mun rakkaita lapsia ne on nekin! Ki ajattelin lähinnä sitä, että takimmaisiin penkkeihin ei edes pystyisi kiinnittämään turvaistuimia oikeaoppisesti.Mutta onhan se vissiin tosiaan niinkin, että ne takimmaiset penkit sitten on aika turvattomia... ehkä ois tosiaan parempi unohtaa koko 7-paikkaa (kun ei kerran ole varaa eikä halujakaan hommata niin isoa autoa joka ois joku iso maasturi tms.). Ja hyväksyä että koko porukalla ei mennä mihinkään - tai jos mennään niin sitten se on tilataksi, bussi osalle porukkaa tai vuokra-auto.apLainaus:

Onko ne teidän kollit jotenkin vähemmän arvokkaita lapsia kuin pienet kun heidät kerran uskallat rekansyötiksi laittaa takapaksiin mutta pienempiä et?Minä en kyllä laittaisi minkäänkokoisia lapsia sinne tavaratilan puolelle. Tutkikaapas vähän faktoja autoista, kyllä se on niin, että tavallisissa farmareissa ja pienissä tila-autoissa korirakenne on sellainen, että perä menee läjään, on oikein suunniteltu ottamaan isku vastaan että varsinainen ohjaamo ja matkustamo säästyisivät kolarissa. Oikeasti 7-hengen autoja ovat käytännössä vain isot amerikkalaiset tila-autot, pakettiautoista tehdyt tila-autot ja isot maasturit. Niihin mahtuu 7 henkeä (autosta riippuen ei tosin välttämättä tavaroita) - turvallisesti!

Ollaan oltu ihan tyytyväisiä, lapset 4,6,ja 11. Joku istuu aina ihan takana ja kaksi keskirivillä. Jossain vaiheessa käynee pieneksi, kun kaikki kasvavat koululaisiksi, -ehkä. Onhan siinä toisaalta kolme paikkaa keskirivilläkin. Takapenkit on parempia kuin ns.irtopenkit ja takapenkeissä on kunnollinen niskatuki! Oletteko ajatelleet, että siellä takana voisi olla toinen isommista ja toinen pienemmistä kuten myös keskirivillä. Näin jakaantuisi tila toisella tavalla. Keskirivin penkkejä voi liikuttaa ja näinkin säädellä jalkatilaa. Kannattaa kokeilla koko porukalla. Kun kaikki penkit käytössä, mahtuu takasäilöön yksi isohko matkalaukku ja kaksi tavallista reppua sen sivuille. Meillä suksiboksi lisätilana. Auto on kaikin puolin paras,mitä meilläon tähän asti ollut. Muuntelukyinen ja monikäyttöinen.

Vähän aiheen vierestä, mut onko kenelläkään kokemuksia Mitsu Grandiksesta?

Ite tykkäisin ulkonäöllisesti siitä kun useat tila-autot on niin "tötterön" mallisia.

Nyt kun luin ap:n kysymyksen uudestaan niin en osaakaan vastata tuohon, että jos ostaa ne lisäpenkit, niin onko ne ns. tavalliset vai heppoisemmat. Mutta tosiaan nuo normaalit takaistuimet voi siirtää sinne lisäpenkkien paikalle taakse. Kai sitä jostain saa ihan normaalejakin penkkejä ostettua JOS ne ns. lisäpenkit on heppoisempia?

just tollaista "teini unelmaa" koeajettiin kesällä. Oli musta auto kaikilla mausteilla, tummennuksilla, ja yli isoilla renkailla. Ihan ok näköinen mutta esim ne matalaprofiili renkaat pilaa kyllä ajonautinnon. Kovat kuin kivet... ei hyvä.

Mazda 5 on maksimissaan 5 henkilön auto vaikka ois kuinka paljon penkkejä. Ja isompi kokoisten ihmisten ei kannata siitä huolimatta tunkee itsensä siinne ahtauteen. kuskin paikkakin on niin ahdas että polvet kolkkaa rattiin kun polkimia käyttää

mutta siihen jo ehtikin tulla kommenttia ennenkun toi kommentti 11 näkyi täällä... eli taitaa olla kuitenkin aika ahtaat...Pitäis löytää auto joka ois

- edullinen (voi olla käytetty 2-4 v. vanha)

- turvallinen

- hyvä ajaa

- ei kauhean iso (mä en osaa pysäköidä :-)

- 7 paikkaa ois hyvä olla tarvittaessa

- mies haluaa aina hyvän näköistä autoa... mitä se sitten onkaan..

Mahdoton yhtälö?ap

Jos aikuinenon 185 senttinen ja 90 kiloinen, voi olla ahdasta. Jos olet normi tai pieni, on siitä etua. Itse olen 163 senttiä ja 50 kiloa. Aina on koosta ollut vain etua. Pystyy puikkelehtimaan vaikka mihin, mahtuu ahtaampaankin autoon kätevästi, ei tunnu kaksio ahtaalta, mahtuu hissiin tuplarattaiden kera jne.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat