Gallup: kuinka moni vie lapsen ulos yli 10 asteen pakkasella?

Vierailija

Meillä ainakin ollaan ulkona jos pakkasta reippaat 10 astetta. Kakskymmentäkin saa olla ja silloinkin käydään ulkona jos ei ole aivan mahdoton tuuli. Lapset 2x2, 3 ja 5v. Ihan vauvaa en kovin kovilla pakkaslla veisi ulkoilemaan ainakaan pitkäksi toviksi.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Toinen vielä vauvaikäinen ja toinen potee korvatulehdusta. Ei tulisi mieleenkään viedä tuonne 15 pakkasasteeseen... Ja laiska olen yleensäkin lähtemään, tunnustan.

Vierailija

Hoitolapsia neljä 1v-3v, heidän kanssaan ulkoilen joka päivä.

Kova myrsy pitää meidät sisällä koska nuo pienet veisi tuuli mukanaan.

Vierailija

mutta eilen tuli sellainen ulkoilufiilis vaikka asteita oli -12. Ja kunnolla kun oli päällä niin ei tullut edes kylmä.

Taidetaan ulkoilla tänäänkin.

Lasta ei pakkanen haittaa, kunhan on kunnon vaatteet päällä!

Vierailija

pakkasta 16.3. En osaa vielä sanoa lähdenkö vai enkö. Mietin vaan että mitä laittais lapsen päälle että ei varmasti tulis kylmä???

Vierailija

mutta kyllähän tästä on ulos toki mentävä, kun ollaan menossa kirjastoon, ja sinne on kuitenkin käveltävä parinkymmenen minuutin matka. Muuten en menisi tuonne ulos seisoskelemaan, kun ei siellä ole yhtään mitään tekemistä.

Vierailija

Tuo meidän 1v rohisee vieläkin flunssan jäljiltä. Mutta käyn käväsemmässä 1v ja 3v lasten kanssa tänään... jossain vaiheessa.

Vierailija

Olen Lapista kotoisin ja tottunut pakkasiin, -10 on pikkupakkanen :). Tosin jos oikein tuulee ja on pakkasta niin sitten saatetaan jäädä sisälle, ettei naama palellu.

Vierailija

Taapero ulkoilee säällä kuin säällä, jopa myrskyssä käydään tuossa pihalla edes keinumassa. En aio opettaa lastani pelkäämään säätä ("yök kun siellä on kylmä/märkä/kuuma/tylsä ilma!!") sillä tässä maassa se on niin typerää etten löydä sille edes adjektiivia. Kun ilmoihin suhtautuu neutraalisti, lapsi omaksuu helposti saman asenteen ja jokaisesta kelistä löytyykin jotain hyvää: sateella on vesilätäköitä, kuumalla ilmalla varjo ja tuuli tuntuvat ihanilta ihoa vasten, pakkanen puraisee vähän nenästä mutta ulkona on lunta josta voi tehdä vaikka mitä. Ainakin minulla iso osa lapsuuden kokemuksista tuli säiden kautta, muista en tiedä.Sairasta lasta en vie ulos tietenkään enkä natsimaisesti vahdi kelloa ulkoilun suhteen. Mutta pidän ulkoilua tärkeänä vaikken olekaan mikään himoliikkuja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat