Vierailija

Meillä ainakin ollaan ulkona jos pakkasta reippaat 10 astetta. Kakskymmentäkin saa olla ja silloinkin käydään ulkona jos ei ole aivan mahdoton tuuli. Lapset 2x2, 3 ja 5v. Ihan vauvaa en kovin kovilla pakkaslla veisi ulkoilemaan ainakaan pitkäksi toviksi.

Sivut

Kommentit (20)

Toinen vielä vauvaikäinen ja toinen potee korvatulehdusta. Ei tulisi mieleenkään viedä tuonne 15 pakkasasteeseen... Ja laiska olen yleensäkin lähtemään, tunnustan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta eilen tuli sellainen ulkoilufiilis vaikka asteita oli -12. Ja kunnolla kun oli päällä niin ei tullut edes kylmä.

Taidetaan ulkoilla tänäänkin.

Lasta ei pakkanen haittaa, kunhan on kunnon vaatteet päällä!

mutta kyllähän tästä on ulos toki mentävä, kun ollaan menossa kirjastoon, ja sinne on kuitenkin käveltävä parinkymmenen minuutin matka. Muuten en menisi tuonne ulos seisoskelemaan, kun ei siellä ole yhtään mitään tekemistä.

Olen Lapista kotoisin ja tottunut pakkasiin, -10 on pikkupakkanen :). Tosin jos oikein tuulee ja on pakkasta niin sitten saatetaan jäädä sisälle, ettei naama palellu.

Taapero ulkoilee säällä kuin säällä, jopa myrskyssä käydään tuossa pihalla edes keinumassa. En aio opettaa lastani pelkäämään säätä ("yök kun siellä on kylmä/märkä/kuuma/tylsä ilma!!") sillä tässä maassa se on niin typerää etten löydä sille edes adjektiivia. Kun ilmoihin suhtautuu neutraalisti, lapsi omaksuu helposti saman asenteen ja jokaisesta kelistä löytyykin jotain hyvää: sateella on vesilätäköitä, kuumalla ilmalla varjo ja tuuli tuntuvat ihanilta ihoa vasten, pakkanen puraisee vähän nenästä mutta ulkona on lunta josta voi tehdä vaikka mitä. Ainakin minulla iso osa lapsuuden kokemuksista tuli säiden kautta, muista en tiedä.Sairasta lasta en vie ulos tietenkään enkä natsimaisesti vahdi kelloa ulkoilun suhteen. Mutta pidän ulkoilua tärkeänä vaikken olekaan mikään himoliikkuja.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat