Vierailija

Rakkaus ei ole iästä kiinni, muille paitsi vasemmistolaisille.

Sivut

Kommentit (51)

Ei patu ole oikea isä pienelle! Kyllä todellisuudessa on lähempänä kuolemaa kuin syntymää. Yöks! Hyi kun kattelee noi timo t.a mikkosia, esa sievisiä, risto autioita ja kumppaneita niin ihan kananlihalla iho...

Miksi ei saisi rakastua nuorempaan varsinkin, jos ollaan samanhenkisiä ihmisiä. Ei se rakkaus ikää katso.Ja Saulin ympärillähän parveilee nuoria naisia ja Kokoomuksessa nyt vain on nyt paljon näitä nuoria naisia. Ei se Tanja Karpelakaan mikään vanha ollut, kun Niinistön kanssa seurusteli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tehdä nyt viattomia lapsia eläkeläisen kanssa. Isä on 80 kun lapset ovat täysi-ikäisiä. Kuvittele, lapsen lapsilla ei koskaan ole ukkia! Vanhaukko jolta kuola valuu suusta. Minä en ikinä aloittaisi 6-kymppisen ukon kanssa toista kierrosta. Ajattele, mies kuolee ennen sinua. Olet "vasta" 60, kun miehesi on horiseva alleen kuseva ukko.

-----------------------------------------------------...mieheni voi kuolla vaikka huomenna auto-onnettomuudessa ja voin jäädä leskeksi 34v ikäisenä vaikka meillä on miehen kanssa ikäeroa 2vkoa!Ajatella että paras ystäväni jäi 29v ikäisenä kahden lapsen äitinä leskeksi kun hänen 27v miehensä kuoli syöpään! Että kehtasikin!Ajatella että minä olen joutunut elämään lähes koko elämäni ilman isovanhempia isäni puolelta vaikka isäni sai minut 20v ikäisenä koska hänen vanhempansa kuolivat tulipalossa kun olin 1v. Olisivat nyt ajatelleet tarkemmin ennen kuin menivät kuolemaan! Eivät sitten ollenkaan miettineet lapsenlapsiaan!Ajatella!Elämä ei mene aina niin kuin sitä luulisi. Mielummin ottaisin 10-20 hyvää vuotta rakastamani 30 vuotta vanhemman miehen kanssa kuin kitkuuttelisin 50v. rakkaudettomassa avioliitossa miehen kanssa jonka tapasin lukiossa.

Lainaus:

Jos kaikki vanhat ukot ottais nuoren naisen itselleen, tekin av-mammat olisitte ihan turhia n. kymmenen vuoden päästä! Ei teitä kukaan huolis. Olis vaan pelkkiä vanhojen akkojen kommuuneja.
No siis kyllähän ne miehet siitä haaveilee, mutta ei ne kaikki sellaisia saa. Aika monet naiset on jätetty keski-iässä. Niin ja minulla ei ole mitään Saukin avioliittoa vastaan, kun se nyt kuitenkin haluu tietää mun mielipiteen.

naisen kanssa...Yhtään nyt tätä parsihdetta väheksymättä tai soimaamatta, minua kyllä ihmetyttää, miten jonkun psyyke antaa myöten ryhtyä romanttiseen suhteeseen itseään puolta nuoremman ihmisen kanssa. Siis etenkin, kun omat lapset on saman ikäisiä. Vaikka näissä kuusikymppinen mies-komekymppinen nainen-suhteissa on toki kyse aikuisista ja ihan sinänsä tasavertaisista ihmisistä, eikö tunnu oudolta, että oma puoliso on saman ikäinen kuin oma tytär? Oma puolisohan voisi olla tyttären lapsuudenkaveri tms.Oliskohan näistä miehistä yhtä ok, jos oma tytär alkaisi suhteeseen vaikka miehen oman, samanikäisen kollegan tai kaverin kanssa, siis isänsä ikäisen miehen kanssa...

samaa mieltä kuin edellinen, jos olis pakko jompikumpi ottaa, niin kyllä niinistön - mielelläni en kyllä kumpaakaan.

Mutta ajatelkaa millaista olisi joka ikinen aamu herätä Paavo LIpposen vierestä... oikeesti - kun heräilisi, kääntäisi tyynyllä päätään..... ja vierestä katsoisi takaisin Paavo.IIk. Painajainen.

Lainaus:

ottaisin ehdottomasti Niinistön.

No Päivi Lipposella nyt ei viuhka niin käynyt, että olis kovin valinnanvaraa päästä miehen kautta vallan valokiilaan.

...toinen on oma lapsi jonka on tuntenut vaippaikäisestä asti ja toiseen on taas tutustunut aikuisena. Siinä on vissi ero. Omat lapset näkee aina lapsina olivatpa he minkä ikäisiä tahansa...

ottaisin ehdottomasti Niinistön.

No Päivi Lipposella nyt ei viuhka niin käynyt, että olis kovin valinnanvaraa päästä miehen kautta vallan valokiilaan.

Mutta näissä liitoissa todistuu se, jota olen jo kauan sanonut: kolmekymppinen nainen on yhtä kypsä kuin kuusikymppinen mies eli miehet ovat lapsellisempia ja tyhmempiä.

Meillä on miehen kanssa 25v ikäeroa. Mies on nyt 62v ja minä 37v. Yhteisiä lapsia löytyy kaksi: tyttö 3v ja poika 1v. Miehellä kaksi lasta entisestä avioliitosta (36v ja 32v).Eipä ole ongelmia ainakaan meillä ollut enempää kuin siinä että jotkut täysin ulkopuoliset ihmettelevät. Ne jotka meidät tuntevat eivät sitten ihmette ollenkaan.Miehen aikuiset lapset ovat suhtautuneet aivan ihanasti pikkusisaruksiinsa (heillä ei ole vielä omia lapsia) ja haluavat olla kokoajan tekemisissä heidän kanssaan.

Lainaus:

- Enkä TUOMITSE, vaan omasta subjektiivisesta kokemuksestani lähtöisin IHMETTELEN miten sama ihminen voi lähipiirissään suhtautua tietynikäiseen ihmiseen sekä omana lapsena että puolisona.ap
Minulla on äidin ja isän välillä ikäeroa 16v. Äiti on nyt 56v ja isäni on 72v. Mieheni isoisä on taas 72v (hänen isänsä on 49v).Voin kertoa ihan kokemuksesta ettei minulla ole ollut mitään ongelmaa mieltää miehen isoisää hänen isoisäkseen ja isääni isäksi vaikka he ovat lähes samanikäisiä. :)

Saulin viehtymys nuoriin naisiin. Rahalla ja vaikuttusvallalla tosin saa vaikka mitä. Mutta olisiko sosiaalisesti yhtä hyväksyttävää tahi mahdollista edes, että 60-vuotias nainen menisi naimisiin lapsensa ikäisen miejen kanssa..?

Mutta sitä ihmettelen, että 3-kymppinen lapseton nainen haluaa naimisiin yli 6-kymppisen kanssa. Mahdollisuudet siihen, että mies enää haluaa vauvoja, ovat aika pienet.Ja jos saisivatkin lapsia, niin melko lujilla seitsemääkymmentä käyvä on vauvan yövalvomisten ja korvatulehdusten kanssa.....

Mies oli jo aikuinen (en muista joko silloin naimisissa ja perheellinen), mutta jossa kyläpaikassa oli ihastellut tyttövauvaa ja sanonut, että siinäpä olisi hyvä vaimo hänelle joskus.Siinä valissä oli kuitenkin naimisissa ja sai lapsia. Vuodet kului, tämä vauva kasvoi aikuiseksi, ja niin vain hänestä tuli miehen uusi vaimo jonka kanssa sai vielä yhteisiä lapsiakin muutaman.

Niinistö ei kait halua lapsia ja Lipponen taas halusi.

Yleensä naiset haluavat lapsia ja tämä Niinistön puoliso ei niitä tule saamaan Niinistön kanssa.

Aluksi rakkaus on sokea ja myöhemmin lapsettomuus alkaa kaihertaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat