Onkohan Saukin morsiolla pulla uunissa..?

Vierailija

Kun niin yllättäen ja kiiruusti pinkaisivat vihille. Outoa myös, jos ihan aikuisten oikeasti muka ovat seurustelleet jo 2 pitkää vuotta, luulisi,että olisi Saukki vienyt tyttiksensä linnan juhliinkin itsenäisyyspäivänä (kuten Vanhanenkin omansa, vaikkei Vanhanen olut seurustellut vielä vuottakaan..).Katsotaas, niinmuutaman kk:n päästä saadaan lukea,että saavat perheenlisäystä ja vieläpä jo syksyllä ;-/.

Kommentit (9)

On yrittänyt kerätä Sirkkansa avulla irtopisteitä, muttei ole kummemmin onnistunut, sitten vielä valittaa yksityisyyden puutteesta. Niinistö tuo vaimonsa Linnan juhliin tänä vuonna, ei ole halunnut esitellä naisystäväänsä ennen kuin suhde on virallinen. Erittäin fiksusti hoidettu tämä Niinistön seurustelu ja naimisiin meno. Linnan juhlista sen verran, että esim. Erkki Tuomioja ja Paula Lehtomäki eivät tuo vihittyä puolisoaankaan juhliin.

Paljon yhteisiä "kokouksia" päivällä, seminaarit, työmatkat yms. joissa kummankin paikallaoloa yhtä-aikaa ei epäillä. Ei siinä tarvitse yömyöhään hipsiä toisen kotiin kun on ihan varmasti tarpeeksi aikaa olla yhdessä muutoinkin.Muutama ulkopuolinen avainhenkilö vielä mukana juonessa niin jo saadaan järjestettyä ties minkälaista työhön liittyvää "illaniettoa/viikonlopputapaamisia jonkun toisen kotona" joissa seurustelevalla pariskunnalla on aikaa olla rennosti yhdessä.

Lainaus:

yleensä tulee julkkisten kohdallaa tyyliin nähty sen auto ja itse henkiö usein jonkun pihalla?
Ei ole mikään salaisuus, että Seiska ym. juorulehdet kohtelevat julkkiksia eri tavalla. Todennäköisesti on tullut vihjeitä, mutta niitä ei ole julkaistu.

Jos minä seurustelisin jonkun "puolijulkkiksen" (tai julkkiksen) kanssa niin en haluaisi mihinkään julkisiin tilaisuuksiin mukaan ennen kuin olisimme naimisissa tmv. En todellakaan lähtisi reposteltavaksi lehtiin yhtään aikaisemmin kuin on pakko.Ja so what jos saavat lapsen ensi syksynä? Mitä pahaa siinä olisi? Kaksi aikuista ihmistä, seurustelleet 2v, miksi se olisi sinusta mutruilun arvoista jos he saisivat lapsen?Kasva aikuiseksi ap.

Lainaus:

yleensä tulee julkkisten kohdallaa tyyliin nähty sen auto ja itse henkiö usein jonkun pihalla?
Kyllähän sitä osaa olla julkisuudelta salassa jos haluaa. Suurin osa ei halua - eivät nekään jotka niin väittävät.ei vitonen

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat