Vierailija

Tarkoitan kodin ja perheen ulkopuolisia, ohjattuja harrastuksia. En siis leipomista yms äidin kanssa, vaikka niin kivoja ovatkin!Meillä on poika käynyt tähän saakka muskarissa. Täyttää helmikuussa 3v ja aloittaa tämän viikon keskiviikkona päiväkotihoidon. Olen ilmoittanut hänet täksikin lukukaudeksi muskariin, mutta nyt aloin empiä että tuleekohan liikaa toimintaa sitten? Päiväkodissa menee 3-6v ryhmään ja siellä varmaan toimintaa piisaa myös. Muskarista on kuitenkin tykännyt kovasti tähän saakka, vauvasta saakka on käynyt.Käykö teillä päiväkodissa käyvät lapset iltaisin vielä jossain harrastuksessa?Tämä meidän muskari on kerran viikossa 45 min. Aika on klo 17.15 alkaen, ehditään kotona käydä syömässä ja sitten pitääkin jo lähteä. Päivähoidossa on noin 9 tuntia päivässä.

Kommentit (8)

pianonsoittoa. Tämä muskari olisi torstaisin. Maanantaisin pienempi tulee yleensä mukaan viemään ja hakemaan isompaa harrastukseensa.ap

Muskari on kuitenkin tosi kiva ja hyvä harrastus. Siitä saa pohdaa tuleville harrastuksille ja kun isompikin teillä saa harrastustaan jatkaa niin voisi poru tulla jos pienemmältä oma poistetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

emme ole halunneet vielä pari vuotta vanhemmallekaan mitään ohjelmoitua harrastusta. päiväkodissa laulavat kyllä ja testaavat soittiamikin, joten musiikkia tulee sitä kautta. meillä touhutaan mieluummin perheen kesken iltaisin ja viikonloppuisin. olemme ottaneet periaatteeksi, että harrastuksiin pääsee jos haluaa, mutta emme niitä juurikaan ehdottele. 5v on todennut, että hän voisi mennä luistelukouluun yms 6 vuotiaana, joten ei onneksi itselläänkään ole kiirettä. nauttii eniten kavereiden kanssa puuhailusta pihalla ja legoilla rakentamisesta.

niin ei siihen enää muskaria tarvita. Kyllähän siellä päivähoidossa tulee sitä musisointia.Meidän 6- ja 4-vuotiaat käy tanssissa kerran viikossa, mutta heidän hoitopäivänsä on vain 5 - 7 tuntia.

käy myös muskarissa kerran viikossa. Naapurin lapsi joka myös 3v, käy päiväkodissa klo 7-17 ja lisäksi sekä muskarissa että uinnissa molemmissa kerran viikossa. Ihan hyvin tuntuu jaksavan kuitenkin, on 1v saakka käynyt päiväkodissa ja harrastanut vauvasta saakka joten kait kaikkeen tottuu.Minusta tuo muskari kerta viikossa on maksimi koko perheen kannalta. Sen ei pitäisi olla ylivoimainen yhtenä iltana viikossa alta tunti kerralla! Joten jos intoa riittää niin sinne vaan. Jos sitten muut illat ei ole kovin ohjelmoituja.Kyllä siis uskon, että 3v jaksaa mainiosta kerran viikossa yhtenä iltana päiväkodin lisäksi tuon 45 minuuttisen. Se on sitten tavallaan vanhempien kuskaamisinnosta ja 3-vuotiaan motivaatiosta kiinni että käydäänkö vai ei.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat